[ X ]
[ X ]
FRESH
Încă o lovitura pentru Meghan Markle! Nu va mai fi Ducesă. Ce nume ...
NU E ACTIVĂ pe rețelele de socializare! Doina Stimpovschi: „În fiecare ...
Iubirea NU ȘTIE DE VIRUȘI! Olia Tira, „scăldată” în trandafiri TREI ...
Soția unui interpret, însărcinată în 8 luni, A POZAT COMPLET GOALĂ: ...

S-A REPROFILAT! Miss Moldova 2017 are O NOUĂ ACTIVITATE: „Odată ce ați ajuns la noi, veți pleca împliniți și fericiți” FOTO//

Ana Badaneu, Miss Moldova 2017, a cochetat cu modellingul și a fost în postura de prezentatoare TV la unele posturi locale, însă, recent, s-a reprofilat, informează SHOK.md.

Mai nou, Ana este agent imobiliar și activează în cadrul companii private, ocupându-se de vânzarea/cumpărarea imobilelor pentru clienții săi.

Știu foarte bine că momentul în care v-ați decis să vindeți sau să achiziționați un imobil reprezintă pentru dvs. un angajament plin de responsabilitate. La fel, vă doriți ca acest proces să se petreacă fără riscuri ori cu-n minim de risc. Tocmai de aceea, vă îndemn să ne faceți o vizită.  Aici avem pregătite pentru voi o serie de oferte ce v-ar ajuta să vă realizați scopul propus. De asemenea, ducem toată responsabilitatea pentru colaborarea noastră, astfel oferim garanții sigure pentru tranzacțiile efectuate. Sunt sigură că odată ce ați ajuns la noi, veți pleca împliniți și fericiți”, spune Ana către potențialii săi clienți.

76618272_567813733973835_499887219197083648_n

SHOK.md


NOI 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...