[ X ]
[ X ]
FRESH
Lidia Buble, despre izolarea cu Răzvan Simion pe timpul pandemiei: ...
Stă acasă, dar… desfășoară ANTRENAMENTE ON-LINE! Dinu Dabija: „Scopurile ...
Vrea SĂ STUDIEZE NEUROGRAFIA împreună cu fiul! Dana Markitan: „Suntem ...
Bruce Willis, în carantină cu fosta nevastă, Demi Moore?

S-AU ADAPTAT cu stilul de viață din Olanda? Marianna Petrenko: „Prețurile la produse sunt cam aceleași, însă salariul e mult mai mare”

Fotografa și stilista Marianna Petrenko și soțul său, Sebastian Zavadschi, și cei patru copii ai lor s-au adaptat cu stilul de viață din Amsterdam, Olanda, unde s-au mutat din octombrie 2018, informează SHOK.md.

„Copiii studiază olandeza la școală, mai prindem de la ei unele cuvinte. Eu am un curs la job”, a spus Sebastian, în cadrul emisiunii „O nouă zi” de la Canal 2.

Marianna a spus că au avut noroc de prieteni care i-au ajutat și i-au ghidat. „Noi am mers de 3 ori acolo. Prima dată nu ne-a plăcut. În 2017 am făcut două călătorii cu mașina, cu copiii. Am stat la prietenii noștri, am examinat foarte atent tot, ca să luăm o decizie finală”, a povestit ea.

Soțul ei a spus că foarte mult acolo se vorbește engleza, astfel că e ușor de adaptat, pentru că nu este problema de comunicare. „Peste tot vorbesc engleza. Sunt și oameni care 5 ani trăiesc acolo și încă nu știu olandeza, pentru că sunt într-un mediu internațional”, a spus el.

Stilista a menționat că, comparativ cu Moldova, prețurile la produse sunt cam aceleași, iar unele chiar mai ieftine, însă salariul e mult mai mare, Sebastian fiind inginer în domeniul IT.

„Copiii s-au adaptat foarte bine, le place foarte mult. La școală au libertate, lecțiile sunt cu ușile deschise. Dacă se plictisesc, pot ieși, se plimba, merge în altă clasă. Au libertate totală. E o școală internațională, sunt elevi din toată lumea”, a menționat Marianna.

SHOK.md


MAR 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...