[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Fiica unui deputat, care a avut 134 DE KILOGRAME, face DEZVĂLUIRI: ...
Se gândește să apeleze LA ESTETICIAN! Antrenoare de fitness: „Ce e ...
Viața personală – DEPARTE DE PUBLIC! Felicia Sîrbu: „Mi-am învățat ...
Are grijă de siluetă și bine face! CÂT DE SEXY e Natalia Platon! FOTO//

S-AU CUNOSCUT ÎN TRAFIC 3 ani în urmă, ambii fiind divorțați, iar acum – IUBIȚI! Jurnalistă: „Peste nici 30 minute stăteam deja la aceeași masă”

Prezentatoarea de radio şi TV Doina Danielean de 3 ani trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Astfel, a dezvăluit, într-o postare, cum s-au întâlnit şi cum au ajuns să fie împreună, informează SHOK.md.

„De la o întâlnire întâmplătoare în trafic, exact 3 ani în urmă, 15:12, #27 Ianuarie 2017, am ajuns așa!.. Doi oameni, unul care deja se resemnase că „singură e cel mai bine”, al doilea „o aștepta pe ea” … unul îl vedea pe celălalt, altul nu, de aia probabil i-a și arătat limba, dacă mai deschidea și geamul îi spunea : “și te-i înșirat ca boul pe 2 benzi?!”, dar așa a fost mai bine… la nici 5 minute, mesaj pe Facebook :

„Le ai bine cu șofatul..!” “Ei haaai… asta e deam fraza pt agățat?!” a gândit ea …(adică eu   ) nici nu s-a întrebat din start cum a găsit-o…

O să credeți sau nu… peste nici 30 minute stăteam deja la aceeași masă, la invitația mea, că îmi era așa lene să tastez! Eram într-un proiect și-mi trebuiau jertfe, îi povesteam cu gust despre călătoria cu fiul la Paris și-l îmbârligam să se înscrie în clubul de calatorii, de dorit în echipa mea, el probabil a prins firul, așa putea fi pe lângă mine, avea pretextul!

Așa a început o prietenie, povestind despre absolut tot din viața anterioară și analizând relațiile anterioare sau chiar admiratorii mei, preveniri cu zecile din partea mea cu fraza “ne vliubleaisea, eu nu te văd decât ca prieten în viața mea”, jeluindu-ne de totul unul altuia la zeci de litri de ceai, seri și zile la rând, am ajuns la un PARIU   *fragment din capitolul în care voi descrie mai detaliat cum ajunge a doua șansă la fericire spre cei divorțați… cert este că acea prietenie nu am pierdut-o odată cu începutul relației noastre pe care o vom serba peste câteva luni, intr-o dată de #20, probabil la lansarea cărții mele”, a dezvăluit ea pe Instagram.

Cristina TOMAC


IAN 28, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...