[ X ]
[ X ]
FRESH
Kim Kardashian a ajuns la ţară! Din luxosul LA în prăfuitul Wyoming, ...
A îmbrăcat ROCHIA DE MIREASĂ! Dana Rogovski: „Emoții de nedescris ...
Katy Rain a lansat piesa „GOOD LUCK”: „Nu trebuie să ne pese ce zic ...
TREI GENERAȚII, într-o postură inedită: Cătălina Carauș, mama și bunica ...

S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy Platon: „În primul rând, am schimbat alimentația”

Bloggerița Maggy Platon și soțul său, fotograful Sergiu Munteanu, s-au pregătit foarte responsabil pentru conceperea primului lor copil, care urmează să vină pe lume în curând, informează SHOK.md.

Viitoarea mămică, într-o postare pe blogul său, a spus ce schimbări au intervenit în viața lor, în următoarele 6 luni, după ce au decis să devină părinți.

Prima ce am schimbat a fost alimentația, aveam un meniu generos în fructe și legume, fără patiserie și dulciuri, fără cofeină și alcool, iar dacă fumați (chiar și narghilea) ar fi bine să faceți o pauză bună de la el. Faceți o cură de detoxifiere a organismului, scăpați de toxine!

Aveam un stil de viață foarte activ ambii, mergeam regulat la sală și la plimbări. Începuserăm să iau Acid Folic, o vitamină extrem de importantă pentru prevenirea malformaţiilor congenitale ale sistemului nervos şi inimii. Eu mai luam și Omega 3, Clorofilă și Vitamina C în formă naturală, nu din farmaciile obișnuite (dacă vă interesează acest subiect, aștept mesajele voastre în privat)”, a precizat ea.

De asemenea, Maggy a spus că trebuie evitat contactul cu animalele și de efectuat analizele pe care le recomandă medical obstetrician.

„Verificarea danturii este extrem de importantă, căci odată ce ești însărcinată este cam periculos să vizitezi medicul stomatolog. Eu mai aveam un calendar al ovulației, însă consider că inhibă mai mult stres această aplicație decât ajutor. Consider că copilul trebuie făcut doar din dragoste și nu din nevoie! Nu vă axați doar pe concepere, nu uitați de sentimentele voastre pe care le aveți unul față de celălalt”, a scris ea, pe maggyplaton.com.

SHOK.md


AUG 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...