[ X ]
[ X ]
FRESH
TREBUIE SĂ ȘTII ASTA! Ce produse dezinfectante se vând în Moldova ...
Coronavirusul face ravagii la curtea Spaniei. Cine e prima victimă ...
Își ADORĂ PIESELE și a scris chiar și din răzbunare! Irina Rimes: ...
Valentina Naforniță, despre CEL MAI MARE PLUS al statului acasă: „Vorbesc ...

SARBĂTOARE MARE în familia Președintelui: La Mulți Ani, Vlad! Ești în pragul trecerii de la adolescență la tinerețe! FOTO//

Sarbătoare importantă în familia Presedintelui Igor Dodon – fiul său mai mare, Vlad, împlinește frumoasa vârstă de 17 ani, informează SHOK.md.

Șeful statului și-a felicitat fiul și în mod virtual: „La Mulți Ani, Vlad! Ești în pragul trecerii de la adolescență la tinerețe și îți doresc să trăiești din plin emoțiile acestei perioade unice în viața fiecărui om. Sunt mândru că ai învățat de mic să muncești, să depui efort în ceea ce faci, fie că e vorba de studii, de sport (waterpolo), muzică sau șah. Până la urmă, efortul e cel ce contează cel mai mult, efortul ne face oameni cu literă mare. Sper să fii în continuare un model pentru frățiorii tăi și să ne bucuri prin felul tău de a fi”.

FB_IMG_1573987170184
Președintele, de asemenea, a felicitat toți studenții, cu ocazia Zilei Internaționale a Studenților: „Astăzi sărbătorim Ziua Studenților, ziua oamenilor tineri, neliniștiți, pasionați de cunoștințe și plini de speranțe. Știu că statul are multe datorii față de tinerii noștri, multe promisiuni de îndeplinit și ne vom strădui, împreună cu noul Guvern, să răspundem acestor cerințe și așteptări. Vă asigur că în cel mai scurt timp, vor apărea rezultatele politicii noastre pentru tineret, pentru a le crea condiții mai bune de învățare, muncă și trai aici, în Moldova.
FB_IMG_1573987172703
SHOK.md

NOI 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...