[ X ]
FRESH
A IZBUCNIT în lacrimi într-o emisiune TV, în direct! Olia Tira: „Mi-a ...
Cu reușite și EȘECURI! Brio Sonores: „La început de 2018 spuneam că ...
Andrei Popov vrea să dea lovitura! Un astfel de proiect nu a fost ...
WOW! Are aceeaşi siluetă ca la 21 de ani. Paris Hilton, purtând un ...

Sărbătorește IUBIREA…în fiecare zi! Elvira Blîndu: „A fi împreună este o binecuvântare”FOTO//

Va sărbători – atât Ziua Îndrăgostiţilor, cât şi Dragobete, alături de persoana dragă. Este vorba despre prezentatoarea TV, Elvira Blîndu, care, pentru SHOK.md, a spus ce e dragostea, dar şi dacă există bărbat ideal.

„Alături de omul sufletului meu voi sărbători și Valentine’s Day, și Dragobetele, și fiecare zi din viața noastră, pentru că a fi împreună este o binecuvântare.

Iubirea înseamnă mult mai mult decât au putut povesti oamenii. Înseamnă la bine și la greu, cu perfecțiune și imperfecțiune, cu fericire și nefericire, cu abundență și cu lipsuri, cu soare și cu ploi – dar toate împărțite la doi. Un om care are inima plină de iubire – singur, sărac sau urât nu va fi niciodată!

Bărbatul ideal este acela pentru care fericirea mea, este un fel al lui de a fi. Este omul care știe cine ești și cum ești chiar și atunci când tu pierzi drumul către tine. Acela care înțelege tristețea din spatele zâmbetului tău, furia din spatele cuvintelor tale și fericirea din spatele lacrimilor tale. Acesta este bărbatul meu!

Dacă mă întrebați ce aș fi în stare să fac pentru el, n-o să vă uimesc. Ceea ce face fiecare femeie care iubește cu adevărat. Își schimbă casa, numele, o ia de la capăt, îi dăruiește copii și rămâne alături de el pentru a împărți fericirea, emoțiile, durerea, lacrimile, tinerețea și bătrânețea la doi.

Lume frumoasă, lasă-ți masca jos și îndreaptă-ți sufletul spre lumină. Fii dispus să cunoști, să ierți, să iubești și să te lași iubit. Cu toată dragostea mea, trimit un gând bun pentru voi”, a mărturisit Elvira.

Cristina TOMAC

 


FEB 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...