[ X ]
[ X ]
FRESH
Brian May a suferit un atac de cord. Chitaristul formaţiei Queen a ...
Aura Revenco, despre O ÎNTÂMPLARE PLINĂ DE EMOȚII: Tatăl îmi umple ...
Trei moldoveni talentați și-au unit eforturile! Au lansat UN VIDEOCLIP ...
Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce ...

Trei ani - ÎN ECHIPA lui Ilan Șor! Alina Șargu: „Aceasta înseamnă să muncești 24 de ore din 24 ore”

Experta în comunicare Alina Șargu marchează astăzi, de Ziua Internațională a Muncii, 3 ani de când a venit în echipa politicianului și omului de afaceri Ilan Șor.

Pentru SHOK.md, ea a dezvăluit cum au fost acești ani, ce provocări și greutăți a întâmpinat, dar și ce planuri are pentru viitor.

“Trei ani să lucrezi cu Ilan ȘOR și în echipa lui, înseamnă să muncești 24 de ore din 24 ore, chiar și fără zile de odihnă.

Această experiență pentru mine reprezintă o bună lecție de viață, reprezintă valorificarea cunoștințelor acumulate în mai mulți ani de activitate în domeniul relațiilor publice.

Trei ani în echipa lui Ilan ȘOR au trecut neobservați, pentru că atunci când muncești mult, nici nu sesizezi cum trece timpul. A fost o perioadă în care am învățat multe lucruri utile și să țin piept atribuțiilor de serviciu. A fost o perioadă intensă de activități și evenimente, care au fost mediatizate pas cu pas.

Sigur, cel mai greu a fost perioada de integrare în echipă. Vă dați seama, după 10 ani de activitate în instituții de stat, alegi sectorul privat, e dificil, totuși :), dar pe toate le-am depășit cu succes, cred eu, sper să confirme și Ilan ȘOR.

Sunt o persoană căreia nu-i este frică de schimbări, muncă și obiectivele reprezintă o prioritate, iar expresia “nu pot” nu există pentru mine.

În postura de purtăror de cuvânt a lui Ilan ȘOR am învățat… toate indicațiile să fie executate la 100% și foarte repede (быстро – cum spune Ilan Șor). Eșecurile sunt pentru o altă viață!

Probabil mulți, care nu-l cunosc personal, nu știu că este diplomat, educat, simplu, glumeț, un om care muncește foarte mult, un familist și un șef bun. Un promotor al ideilor și reformelor, ceea ce s-a realizat în mun. Orhei în doar 2,5 ani de mandat, confirmă cele menționate.

Referitor la planuri, nu voi deschide parantezele, dar vă asigur că sunt multe 🙂 întotdeauna înalte, inspirate de idealuri mărețe și sunt sigură că le voi realiza, dar cel mai important pentru mine este familia, care ocupă un loc primordial în viața și planurile mele”.

SHOK.md


MAI 1, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...