[ X ]
FRESH
O stewardesă a povestit despre PRIMUL SĂU ZBOR: „Am avut ratare de ...
Ex-Premierul Vlad Filat SCRIE MEMORII: „Vor fi interesante, cel puțin”
Cum poate fi cucerită Irina Shayk după despărțirea de Bradley Cooper. ...
Cum arată FIICA SA MAI MARE, care rar apare în public? Renato Usatîi: ...

Împreună cu FRATELE SĂU, în satul de baștină a făcut ASTA! Gheorghe Cavcaliuc: „Nu uitați niciodată de unde ați pornit!” VIDEO&FOTO//

Gheorghe Cavcaliuc, șeful adjunct al IGP, în weekend, în satul de baștină, împreună cu fratele și consătenii săi, a sădit nuci, informează SHOK.md.

„Am sădit în acest weekend minunat, peste 100 de copaci de nuci în satul meu de baștină Micăuți, raionul Strășeni.

La această activitate voluntară, cu o dorință puternică de a face satul de baștină mai frumos, mai confortabil și mai verde, au participat primarul, consilierii din primărie, colegii mei polițiști, fratele meu Ruslan și alți tineri deosebiți din satul nostru, a căror exemplu este demn de urmat.

Am ales anul acesta să sădim acești copaci în curtea Casei de cultură, gimnaziului “Valentin Slobozenco” și a centrului medical – acolo unde copiii și sătenii mei vin cel mai des cu necesitați, sau își petrec timpul frumos în weekend.

Împreună cu fratele meu, primarul, consilierii, localnicii, polițiștii și tinerii minunați din localitatea noastră, am contribuit la îmbogățirea faunei și stării ecologice a satului și a țării, regenerarea spațiilor verzi, reducerea poluării, crearea unui aspect ornamental plăcut și continuarea tradiției frumoase prin exemplu propriu de a face satele, orașele și țara noastră mai frumoasă.

Nu uitați niciodată de unde ați pornit!

Mergeți în satul de baștină de unde va-ți luat zborul în lumea mare, dar unde v-au rămas rădăcinile pe veci.

Ajutați-i pe consătenii voștri, ei vă așteaptă mereu și au mare nevoie de suportul și grija voastră”, a scris Cavcaliuc, pe Facebook.

SHOK.md


MAR 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...