[ X ]
FRESH
Experiență NEFERICITĂ pentru o bloggeriță…în Barcelona! Află ce i ...
A decis BRUSC să-ți taie părul! Karizma: „De mai bine de 10 ani îl ...
ÎN BLUGI – la Parlament! Uite cum s-au îmbrăcat deputații!
Toată istoria Maestrului Nicolae Botgros - într-o antologie IMPRESIONANTĂ! ...

Vis sau REALITATE? Dorina Gherganov: „Am fost un copil visător şi cu o fantezie foarte bogată” FOTO din arhivă//

Prezentatoarea TV Dorina Gherganov a mărturisit, pentru SHOK.md, câteva dintre amintirile din copilăria ei, dar și ce visuri avea în acea vreme și care dintre ele au devenit realitate.

Dintr-un copil mic și visător, vreau să cred că am crescut un om mare cu scopuri mărețe. De altfel, viaţa n-ar avea sens. Mereu avem de parcurs distanţe, de la punctul inițial – la destinaţia fixată. Eu, de fapt, am fost un copil visător şi cu o fantezie foarte bogată.

Îmi amintesc și acum, cum adunam seara copiii din mahala şi le povesteam istorii despre extratereştri, făceam teatru improvizat de păpuşi sau mai târziu vorbeam despre schimbările care se produceau în anii ‘90.

În adolescenţă am avut vise legate preponderent de şcoală: promovarea examenelor, continuarea studiilor, dar şi vise de fetiţă – rochițe, pantofiori şi alte articole vestimentare, pe care nu ni le puteam permite atunci.

Visam, de asemenea, să conduc maşina”, a mărturisit Dorina Gherganov.

Jurnalista a spus că, în timp, toate aceste visuri au devenit realitate. „Iar eu m-am convins că visele se împlinesc, dacă te încăpăţânezi să le urmezi şi să munceşti pentru a le realiza. Eu şi acum visez, iar asta înseamnă că încă mai trăiește copilul din mine”, a conchis ea.

Ionela DOSCA


MAI 29, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...