[ X ]
FRESH
Adriana Lima, la un pas de gafă vestimentară la Cannes. A purtat o ...
Festivalul „TEFI-Sodrujestvo” va avea loc în septembrie, la Chișinău, ...
Sasha Mad a lansat UN NOU VIDEOCLIP: „Important e să nu facem greșeli ...
Kim Kardashian, într-o rochie foarte mulată. Ce s-a văzut? FOTO//

S-a îndrăgostit sau se pregătește de o nouă funcție? Gheorghe Cavcaliuc A SLĂBIT SPECTACULOS! FOTO//

Gheorghe Cavcaliuc, șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, a slăbit spectaculos în ultima perioadă și o singură privire aruncată peste fotografiile recente demonstrează acest lucru, informează SHOK.md.

Din surse demne de încredere am aflat că șeful adjunct al IGP, începând cu luna decembrie 2018, practică sport la greu și este atent și la alimentație. Astfel, până la început de februarie a reușit să dea jos tocmai 18 kilograme.

Nu știm ce l-a determinat pe râvnitul burlac să slăbească – s-o fi îndrăgostit sau se pregătește de vreo nouă funcție în noul Guvern?!, cert e că, colonelul a slăbit spectaculos, arată bine și este foarte apreciat și respectat, atât de angajații MAI, cât și de întreaga societate pentru responsabilitatea înaltă și profesionalismul și perseverența cu care își face jobul deja de peste 4 ani jumătate în această înaltă funcție de șef adjunct al Poliției Naționale.

De menționat că, Gheorghe Cavcaliuc a participat vineri-seara la lansarea produsului Poliexpert – Almanah Politic 2018, iar anul trecut, tot în februarie, a participat la lansarea Almanahului Politic 2017. Așa că, vă îndemnăm să vedeți imagini de atunci și acum:

 

SHOK.md

 

 


FEB 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...