[ X ]
[ X ]
FRESH
Ruby nu a mai ieșit din casă de aproape o lună. „Ne-am dus destul ...
Lili Lozan STĂ ACASĂ de 20 de zile: „Când văd „romanticii” prin parc ...
Poliția de Frontieră A DAT START UNUI CONCURS pentru copiii angajaților: ...
Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei într-un hotel ...

Scriitoarea Augustina Șiman, despre SCRIS: „E unicul proces asupra căruia nu dețin niciun control organizatoric și pe care nu îl pot anticipa”

Scriitoarea Augustina Șiman scrie atunci când simte, iar asta poate fi zilnic sau poate fi o dată la câteva luni, informează SHOK.md.

„Nu e un exercițiu cu termene-limită fixate în agendă. Uneori scriu zilnic, alteori nu scriu un cuvânt timp de câteva luni. E unicul proces asupra căruia nu dețin niciun control organizatoric și pe care nu îl pot anticipa – mă depășește și mă face să zâmbesc de fiecare dată când încep să scriu: în metrou, în cafenele cochete dimineața, între așternut și păturica caldă pe la trei noaptea.

În schimb un ritual pe care îl respect cu uriașă precizie e lectura înainte de culcare. Acum sunt poeziile poetului, diplomatului și politicianului Chilean Pablo Neruda”, a spus ea, într-un interviu pentru iqads.ro.

Totodată, Augustina a dezvăluit de unde-i vine inspirația. „Ah! Mă inspiră atât de multe lucruri. Femeile care se iubesc, dar mai ales cele care nu știu să se iubească. Relațiile simple și ușoare, dar și cele complicate și pline de drame. Orașele noi, timpul de care am nevoie ca să mă obișnuiesc cu ele și tot ce se întâmplă în intervalul dintre biletele de avion. Mă inspiră orice mă miră sau mă revoltă. Și prin urmare – dragostea”, a subliniat scriitoarea.

SHOK.md


NOI 9, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...