[ X ]
[ X ]
FRESH
Viaţa cântăreţei Amy Winehouse va fi povestită într-un film
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...

Scriitoarea Lucia Brainstorm organizează un EVENIMENT CU SCOP CARITABIL: „Cazul cu Robert, care are nevoie de 2.1 mln. USD ca să trăiască...m-a motivat”

Scriitoarea Lucia Brainstorm, la 21 decembrie, când face exact patru ani de la lansarea primei sale cărţi, organizează evenimentul – „Timpul care nu are răbdare”. Astfel, va fi un recital de proză și poezie, acompaniat de muzică live, iar din banii pentru cărţile sale, care vor fi procurate, vor merge în scop caritabil pentru Robert Grabazei, informează SHOK.md.

„„În viață niciodată să nu uiți de unde ai pornit, să rămâi mereu OM”, – fraza care am luat-o cu mine când am pornit de acasă 8 ani în urmă și am ales să îmi fac singură drum în viață. De atunci mereu cu sau fără de motiv m-am aplecat să ajut alți oameni la prima posibilitate. Cei care mă cunosc de mai mulți ani, știu bine că eu nu fac din durerea unui om – mare tan-tam ca să arat că am mers, am donat. Asta nu e despre mine, când faci ceva din suflet o faci pe cel mai silențios mood.

Am venit anul trecut cu o mulțumire decât mai apoi față de cititorii mei care de Crăciun au ales să dăruiască cărți oamenilor dragi, evident din banii adunați am făcut fericiți împreună 250 de familii.

De aia cazul cu Robert care are nevoie de 2.1 milioane de dolari ca să trăiască…m-a atins, motivat și mi-a adus ideea: ca acum sâmbătă când se fac exact 4 ani de la lansarea primei mele cărți ce ar fi să îmi dau o întâlnire cu voi, eu vouă o seară de evadare și alin pentru suflete, acompaniat de poezie/ proză/ artă. Evident am printat și un tiraj nou cu precedentele cărți ca să le puteți face cadou de Crăciun oamenilor dragi. Evenimentul asta nu în zadar e intitulat.

„Timpul care nu are răbdare”. El nu poate aștepta pe mai târziu. Există acum. Timpul pentru Robert care poate fi ajutat să trăiască numai cu ajutorul nostru.

Vă mulțumesc tuturor pentru mobilizare și vă aștept, sâmbătă, 21 decembrie începând cu orele 17:00 în incinta bibliotecii B.P. Hașdeu”, a dezvăluit ea.

Cristina TOMAC


DEC 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...