[ X ]
FRESH
Luis Fonsi a doborât șapte recorduri Guinness cu hitul „Despacito”
Instagram-ul ei e plin de IMAGINI CU MICUȚA! Interpreta Romanița Toma: ...
Modelul Ludmila Racoviță – însărcinată cu AL TREILEA COPIL! FOTO//
EXCLUSIV! Vlada Bernevec se lansează ÎN MUZICĂ? Cât de SEXY e în videoclip! ...

Scriitorul Igor Volnițchi se va întâlni cu cititorii de la BAȘTINA sa! Iată prin ce activități va mai fi marcat „Anul Igor Volnițchi”!

Anul 2017 a fost declarat la Soroca „Anul Igor Volnițchi”, notează www.provincial.md.

Astfel, la Centrul Raional de Documentare și Informare „Mihail Sadoveanu” din Soroca sunt programate mai multe activități și evenimente privind cunoașterea activității scriitorului, jurnalistului și analistului politic Igor Volnițchi: se va desfășura o sesiune de lecturi cu luări de atitudine  – „Dimensiunile umane ale personajelor volnițchiene”, va avea loc o conferință literară – „Eroii lui Igor Volnițchi între tragism psihologic și realitatea social, va urma și o discuție la tema „Locul și rolul Omului în Timp în viziunea lui Igor Volnițchi”, dar și o prezentare video – „Igor Volnițchi – publicist, politician, cetățean”.

Totodată, scriitorul Igor Volnițchi va avea o întâlnire cu sorocenii pasionați de lectură și de creațiile sale literare.

Precizăm că, Igor Volnițchi este originar din satul Bădiceni, raionul Soroca. Este jurnalist de meserie: și-a început activitatea în studenție, iar în prezent conduce Compania de consultanță și promovare Poliexpert – proprietară a cinci portaluri de știri.

Igor Volnițchi a lansat prima sa carte în 2010 – „Istoria partidelor din Republica Moldova”. Ulterior, în 2013, a lansat romanul „Călăul e nevinovat”, în 2014 – romanul „Învață-mă să mor”, în 2015 – culegerea de nuvele „Prizonierii amurgului” și „Istoria partidelor” – volumul II, în 2016 – romanul „Călătorind pe aripi de îngeri”.

Anul Igor Volnițchi


SEP 7, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...