[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

Oglindă, oglinjoară… se caută CEA MAI FRUMOASĂ domnișoară din țară – Miss Moldova 2019!

Biroul „Miss Moldova” anunță preselecția participantelor pentru concursul național „Miss Moldova 2019”, informează SHOK.md.

„Modalități de preselecție: Direct la unul dintre castingurile regionale prin prezența fizică a candidatelor – această modalitate este obligatorie pentru toate candidatele.

Completează formularul pe www.missmoldova.md,  atașează minim 3 fotografii recente de până la maxim 2 Mbs fiecare. Este de dorit să nu folosiți fotografii profesionale! Vă rugăm să ne trimiteți fotografii simple, realizate cu un aparat foto digital la lumina naturală a zilei. Sunt necesare cel puțin: 1 fotografie portret, 1 profil și 1 corp întreg în costum de baie – în așa fel, încât să putem face o evaluare cât mai corectă o potențialului vostru. Vă rugăm să trimiteți fotografii fără machiaj, ochelari, pălării și să nu retușați fotografiile pe computer!

Formularul nu este o condiție necesară, și nicidecum singura formă de a candida pentru concurs! Puteți veni direct la castingul regional, însă completarea formularelor on-line, în opinia noastră, este o formă confortabilă și modernă de a afla rapid o primă evaluare a potențialului tău pe parcursul fiecărui an ce va preceda următoarele ediții ale concursului Miss Moldova!

INFORMAȚII DESPRE CASTING: Ținută de casting – vă sugerăm să nu fiți machiate, să aveți cu voi costum de baie și pantofi cu toc înalt. Selecția participantelor la concursul Miss Moldova va fi realizată de un juriu de specialitate.

BIROUL MISS MOLDOVA NU PERCEPE NICI UN FEL DE TAXE BĂNEȘTI DE ÎNREGISTRARE, PRESELECȚIE ȘI DE PREGĂTIRE PENTRU CONCURS!”, menționează organizatorii”, afirmă organizatorii.

SHOK.md precizează: La selecționarea în concursul Miss Moldova pot participa domnişoare cu vârsta cuprinsa între 14 și 24 ani, cu înalţimea de la 168 cm până la 181 cm, care au trecut toate etapele de preselecţie a concursului la fel și finalistele concursurilor oraşăneşti de frumuseţe. La victorie în concursul Miss Moldova, poate pretinde domnişoara, ce va corespunde imaginii generale despre frumuseţea feminină, ce va poseda adevărate calităţi oameneşti și nu în ultimul rând intelegenţa, patriotism, şi dovada de bună înţelegere în relaţiile cu toate participantele în întreaga perioadă de pregătire a concursului. Fiecare participantă semnează un contract cu direcţia Biroului Miss Moldova, legat de procedura includerii ei în concurs, la fel și în cazul când va ieși în finală — va reprezenta țara noastră la concursul internațional Miss World.

53731912_390714601728826_6406462498198781952_n

SHOK.md


MAR 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...