[ X ]
FRESH
Antonia, despre o nouă sarcină: „Apare și al patrulea”
Marianna Petrenko a dezvăluit CUM A AJUNS să facă vlogging: „Am înregistrat ...
Admite O CARIERĂ ÎN POLITICĂ? Alina Alexei a spus-o!
Anatol Melnic, despre AL DOILEA COPIL: „Când am născut-o pe Kamelia, ...

SEBN MD îşi DESCHIDE UȘILE pentru publicul larg. Iată ce BENEFICII vor avea vizitatorii!

SE Bordnetze SRL, unul dintre cei mai importanți producători de cablaje auto din Republica Moldova, organizează duminică, 22 iulie 2018, Ziua Ușilor Deschise. Evenimentul va avea loc în incinta fabricii cu începere de la 08.00 până la 14.00, informează SHOK.md.

Scopul evenimentului constă în familiarizarea locuitorilor raioanelor Orhei, Telenești, Șoldănești, Rezina, Strășeni și Criuleni, cu oferta de muncă a fabricii de cablaje auto SEBN MD.

În cadrul evenimentului, toți participanții vor beneficia de:
– Prezentarea generală a companiei. – Întâlnire cu managementul companiei.
– Excursie în hala de producție.
– Master-klassuri cu cei mai experimentați specialiști în domeniu din cadrul fabricii.
– Prânz gratuit.

Pentru toți cei interesați va fi organizat transport gratuit, începând cu ora 08.00 până la 09.00, din:
– Gara Auto Orhei
– Gara Auto Telenești
– Gara Auto Rezina
– Gara Auto Șoldănești
– Gara Auto Criuleni
– Gara Auto Strășeni

De notat că SE Bordnetze SRL desfăşoară în prezent o amplă campanie de angajări. Doar în ultima lună (iulie), compania a angajat 294 noi lucrători. La moment, la fabrica activează 1350 de angajaţi, dar scopul SEBN MD este ca până la finele anului curent numărul acestora să ajungă la 2000 persoane. În primele şase luni ale anului curent, compania practic a reuşit să dubleze numărul angajaţilor – de la 631 în ianuarie până la 1350 în iulie.
În lunile următoare SEBN MD va continua să promoveze activ oferta sa de muncă şi să facă angajări masive, oferindu-le oamenilor salarii bune şi condiţii de muncă comparabile cu cele din Occident.

În paralel cu Ziua Uşilor Deschise, va avea loc inaugurarea stadionului fabricii. Cu această ocazie, se va desfăşura campionatul la mini fotbal între angajaţi (bărbaţi) şi la volei (femei).

Scopul evenimentului constă în promovarea modului sănătos de viaţă în rândurile angajaţilor SEBN MD. SEBN MD acordă o atenţie deosebită nu doar condiţiilor de muncă şi de remunerare a angajaţilor săi, ci şi consolidării echipei prin intermediul diferitor activităţi utile şi plăcute.

Notă: SE Bordnetze SRL este unul dintre cei mai importanți producători de cablaje auto din Republica Moldova. Proiectul de investiții este implementat în cadrul Zonei Economice Libere Bălți, subzona Orhei. Compania a fost înregistrată în decembrie 2015 și este o filială a Sumitomo Electric Bordnetze SE, care este un producător global în domeniul industriei automotive, cu 33 de mii de angajați din 15 țări.

SHOK.md


IUL 19, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...