[ X ]
FRESH
Iată cine creează rochia de mireasă a lui Meghan Markle. Lista scurtă ...
Model – în ROCHIE de MIREASĂ: „Chiar nu credeam că arăt așa de dulce”FOTO//
Patru vedete autohtone S-AU PUS PE SLĂBIT! Află CINE luptă cu KILOGRAMELE ...
Un interpret a atins MAJORATUL și a dat MARE PETRECERE!FOTO//

Șeful statului, prin intermediul Fundației de Binefacere „Din Suflet”, o va SUSȚINE pe Ecaterina Caraman la CONCURSURILE INTERNAȚIONALE!

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a conferit, astăzi,  Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova, Ecaterinei Caraman, în vîrstă de 8 ani și profesoarei ei de pian, doamnei Larisa Jar, informează SHOK.md.

Astfel, în semn de înaltă apreciere a talentului și dăruirii sale artistice, pentru promovarea artei muzicale și ca exponent al tinerei generații de instrumentiști, șeful statului a conferit Diploma de Onoare elevei Liceului-Internat Republican de Muzică „Ciprian Porumbescu”, Ecaterina Caraman. În perioada ultimilor ani, pianista a reprezentat Republica Moldova la peste 15 concursuri internaționale de pian, la majoritatea din ele ocupînd locuri de frunte.

De asemenea, pentru contribuție personală la valorificarea potențialului artistic al tinerilor pianiști și înaltă măiestrie profesională, Igor Dodon a conferit Diploma de Onoare doamnei Larisa Jar, șef de catedră la Liceul-Internat Republican de Muzică „Ciprian Porumbescu”.

Șeful statului a decis ca prin intermediul Fundației de Binefacere ”Din Suflet” să o susțină pe Ecaterina pentru a participa în această săptămînă la Concursul Internațional de Pian din orașul Iași, România, iar în luna mai 2018 – la unul din cele mai prestigioase Concursuri Internaționale de Pian din Italia, în orașul Veneția.

Igor Dodon i-a urat succes micuței și a reiterat că, va susține și va promova și în continuare tinerii talentați din toate domeniile, precum și cei care promovează imaginea Republicii Moldova în lume.

SHOK.md


MAR 20, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII