[ X ]
FRESH
Emily Ratakjowski renunţă la haine de dragul afacerilor! Imagini interzise ...
MAREA EUROVISIONEALĂ 2019: Astăzi îi poți CUNOAȘTE DIRECT pe Anna ...
Scrie O CARTE! Jurnalista Doina Danielean a dezvăluit CÂTEVA GÂNDURI ...
Cum arată fiul ”neştiut” al lui Michael Jackson? Blanket a împlinit ...

Sergiu Diaconu, prezidenţiabil. Află ce CADOURI a primit de la Chiril Gaburici şi Dorin Recean!

Sergiu Diaconu, director programe studii externalizate la ULIM şi președinte al unei organizaţii neguvernamentale, îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. Ex-viceministrul împlineşte 40 de ani, vârstă care-i permite să candideze şi la funcţia de preşedinte al ţării.

Solicitat de SHOK.md, omagiatul ne-a dezvăluit cum sărbătoreşte, cine l-a felicitat, dar şi ce cadouri a primit. Sergiu Diaconu a comunicat că, de la foştii săi şefi: ex-premierul Chiril Gaburici şi ex-ministrul Dorin Recean, a primit în dar câteva sfaturi.

„Ziua de naştere nu am văzut-o vreodată ca o mare sărbătoare pentru omagiat și nu am sărbătorit cu mare fast. În primul rînd e sărbătoarea părinților și ziua în care trebuie să îi cuprinzi și să le mulțumești că ți-au dat viață.

Azi, de asemenea, nu am planificat nimic din start, dar am invitat la un ceai oamenii care au sunat să mă felicite și au dorit să mă vadă. Desigur, am organizat o micro-petrecere pentru colectivul proiectului pe care îl conduc.

Ex-premierul Chiril Gaburici mi-a făcut o surpriză plăcută și cu câțiva colegi din fostul cabinet mi-au urat la mulți ani (ar fi fost mai mulți, dar unii sunt plecați, alții nu au putut să vină din cauza agendei).

Am fost plăcut surprins de numărul mare de oameni care au ținut să mă felicite și pot să spun, cu siguranță, că e mult mai relaxant și confortabil să fii omagiat atunci cînd nu ești la Guvern, pentru că sinceritatea urărilor, căldura îmbrățișărilor se simt din plin.

Iar cadourile… Întotdeauna am rugat lumea să vină fără, dar nu am scăpat nici în acest an de parfum, vin și alte lucruri, dar ce contează mai cu seamă sunt mesajele anexate. De la fostul premier, de la ministrul Recean dar și de la alți colegi am primit în dar niște sfaturi, care valorează enorm și nu le-aș schimba pe nimic din lumea materială.

Și sigur, aștept să vină seara ca, în cercul familiei, să pot să mă bucur să-i văd reuniți la o masă pe cei mai apropiați oameni”, a povestit Diaconu.

diac diac1 diac2

SHOK.md


MAR 14, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...