[ X ]
[ X ]
FRESH
S-au cunoscut 2 ANI ÎN URMĂ! Sasha Lopez: „Nu-mi venea sa cred. De ...
Pregătește UN ALBUM și a lansat prima piesă din cele 11! Tinna Gi: ...
Natalia Gordienko, despre participarea la Eurovision în 2006 și LOCUL ...
E SINGURĂ, dar… Lia Taburcean: „Am pe cineva cu care comunic, cu care ...

Sergiu Sîrbu A SPART TĂCEREA, după incident. Află ce regrete are!

Deputatul democrat Sergiu Sîrbu a vorbit, în această dimineață, în premieră, despre incidentul care a avut loc ieri, în urma căruia a ajuns la spital cu comoție cerebrală, informează SHOK.md.

Sergiu Sîrbu, într-o postare pe Facebook, a scris că se simte deja mai bine și a mulțumit pentru susținere și pentru toate mesajele transmise.

Sper să pot pleca acasă cât mai repede, însă nu înainte de a finaliza toate investigațiile și ca medicii să poată evalua eventualele consecințe ale comoției, care pot apărea mai târziu.  Regret foarte tare că a existat acest incident neplăcut pe care, evident, nu mi l-am dorit și nu-l doresc nimănui. Toți cei care mă cunosc știu că sunt un om pașnic, care evită conflictele și, cu atât mai mult, orice fel de situație agresivă. Cel mai mult regret însă că la acest incident a fost nevoită să asiste soția mea, care s-a speriat foarte tare”, a spus deputatul.

De asemenea, el a povestit cum s-a întâmplat totul.

Amintim că, ieri, Sergiu Sîrbu a fost lovit de Pavel Grigorciuc în regiunea capului. Medicii au stabilit că democratul a suferit un traumatism cranio-cerebral.

SHOK.md


MAR 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...