FRESH
Romina Spînu va avea o vară cu MULTĂ MUNCĂ, dar va merge și în VACANȚĂ...în ...
Diana Grigor, despre VACANȚĂ: Mereu aleg o destinație unde nu am mai ...
Recomandările unei prezentatoare TV! Iată UNDE poți savura VACANȚE ...
Horoscop 25 iunie 2017

Face artă într-un STIL UNIC! Sergiu Țopa: „În dependență de nivelul de percepție, fiecare înțelege tabloul diferit” FOTO//

Sergiu Țopa este pasionat de pictură încă din copilărie și, în timp, hobby-ul său a devenit mai mult decât atât, aducând rezultate frumoase și unice.

Pentru SHOK.md, Sergiu a spus când a intrat arta în viața lui, ce îl inspiră, cum îmbină pictura cu medicina, dar și ce stil predomină în lucrările sale.

De mic pictam, cum spune mama – am început cu pictatul pereților. Pe măsura timpului ce trecea, îmi perfecționam stilul și mă găseam pe mine în acest domeniu. Cred că, am reușit…”, a dezvăluit artistul, precizând că îl inspiră „viața cu toate laturile ei multilaterale: pozitive și negative, dar, în primul rând – iubirea și, cred că, nu în ultimul rând – femeile”.

Sergiu a subliniat că are un stil unic de a picta, pentru că nu l-a mai întâlnit nici el. „L-am numit Hybrid. Este o combinație de surrealism, cubism, nuar și abstracționism – la baza căruia stă simbolismul. În dependență de nivelul de percepție, fiecare înțelege tabloul diferit”, a explicat pictorul.

Artistul studiază medicina și consideră că și aceasta este un tip de artă. „Sunt o persoană dezvoltată multilateral. Îmi place să cunosc mai multe domenii, inclusiv medicina, așa că am decis să încerc. Am avut o mare onoare să fac parte din această structură nobilă, am descoperit multe lucruri noi, am început într-un alt fel să mă uit la viață și să o prețuiesc. Cred că, medicina tot este o artă, o artă a vindecării, fără limite”, a subliniat Sergiu.

Despre lucrările pe care Sergiu Țopa le-a realizat cu și pentru personalități cunoscute SHOK.md va publica, ulterior, un material.

SHOK.md

 


IUN 19, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII