[ X ]
FRESH
Experiență NEFERICITĂ pentru o bloggeriță…în Barcelona! Află ce i ...
A decis BRUSC să-și taie părul! Karizma: „De mai bine de 10 ani îl ...
ÎN BLUGI – la Parlament! Uite cum s-au îmbrăcat deputații!
Toată istoria Maestrului Nicolae Botgros - într-o antologie IMPRESIONANTĂ! ...

Face artă într-un STIL UNIC! Sergiu Țopa: „În dependență de nivelul de percepție, fiecare înțelege tabloul diferit” FOTO//

Sergiu Țopa este pasionat de pictură încă din copilărie și, în timp, hobby-ul său a devenit mai mult decât atât, aducând rezultate frumoase și unice.

Pentru SHOK.md, Sergiu a spus când a intrat arta în viața lui, ce îl inspiră, cum îmbină pictura cu medicina, dar și ce stil predomină în lucrările sale.

De mic pictam, cum spune mama – am început cu pictatul pereților. Pe măsura timpului ce trecea, îmi perfecționam stilul și mă găseam pe mine în acest domeniu. Cred că, am reușit…”, a dezvăluit artistul, precizând că îl inspiră „viața cu toate laturile ei multilaterale: pozitive și negative, dar, în primul rând – iubirea și, cred că, nu în ultimul rând – femeile”.

Sergiu a subliniat că are un stil unic de a picta, pentru că nu l-a mai întâlnit nici el. „L-am numit Hybrid. Este o combinație de surrealism, cubism, nuar și abstracționism – la baza căruia stă simbolismul. În dependență de nivelul de percepție, fiecare înțelege tabloul diferit”, a explicat pictorul.

Artistul studiază medicina și consideră că și aceasta este un tip de artă. „Sunt o persoană dezvoltată multilateral. Îmi place să cunosc mai multe domenii, inclusiv medicina, așa că am decis să încerc. Am avut o mare onoare să fac parte din această structură nobilă, am descoperit multe lucruri noi, am început într-un alt fel să mă uit la viață și să o prețuiesc. Cred că, medicina tot este o artă, o artă a vindecării, fără limite”, a subliniat Sergiu.

Despre lucrările pe care Sergiu Țopa le-a realizat cu și pentru personalități cunoscute SHOK.md va publica, ulterior, un material.

SHOK.md

 


IUN 19, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...