[ X ]
FRESH
Vasile Macovei – PUS LA PERETE! Uite cum a răspuns la întrebarea „Ți-ai ...
Tu ştiai că Antonia are o soră mai mică? Iată cât de frumuşică este!
Cele 4 zodii care se simt extraordinar atunci când nu au o relație
Horoscop 20 februarie 2019. Dilemă în dragoste și o problemă delicată

Șeful serviciului de presă al MJ, despre PLECAREA lui Cebotari: „Nu vreau să fiu patetic sau nostalgic…”

Rodion Guștiuc, Șef al serviciului Informare și Comunicare cu mass-media la Ministerul Justiției al Republicii Moldova, pe o rețea de socializare, a scris un mesaj adresat lui Vladimir Cebotari, care, ieri, și-a încheiat mandatul de ministru al Justiției, informează SHOK.md.

„Vladimir Cebotari – Ministrul Justiției pleacă astăzi din fruntea autorități publice, pe care a condus-o din iulie 2015 cu mult calm, chibzuință, onestitate, imparțialitate, profesionalism, într-o manieră inteligentă și democratică.

Mulțumesc pentru creditul de încredere acordat acum 2 ani, când am câștigat concursul pentru fucția de șef al serviciului de presă. A fost și este o responsabilitate enormă, un lucru atât de consistent, dar și de interesant.

Am apreciat predispoziția Dlui pentru o comunicare eficientă, constantă și deschiderea față de interacțiunea cu mass-media. Astfel, m-am bucurat de o colaborare, sper eu, eficientă pentru toți cei implicați și receptorii noștri.

Nu vreau să fiu patetic sau nostalgic, ci să-i doresc noi avânturi, realizarea consecventă a planurilor mărețe ce le are pe agendă, colegi demni și devotați. Succese!

P.S. Pentru a anticipa întrebarea multora, bănuiesc eu – îmi voi continua activitatea și contez pe o conlucrare la fel de bună, poate chiar mai prodigioasă, cu Alexandru Tanase!”, a scris Guștiuc pe Facebook.

SHOK.md

 


DEC 21, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...