[ X ]
[ X ]
FRESH
Încă o lovitura pentru Meghan Markle! Nu va mai fi Ducesă. Ce nume ...
NU E ACTIVĂ pe rețelele de socializare! Doina Stimpovschi: „În fiecare ...
Iubirea NU ȘTIE DE VIRUȘI! Olia Tira, „scăldată” în trandafiri TREI ...
Soția unui interpret, însărcinată în 8 luni, A POZAT COMPLET GOALĂ: ...

Și-a dorit mult să marcheze SĂRBĂTORILE DE IARNĂ LA PLAJĂ, dar și-a schimbat planurile! Cristina Surdu: „Poate reușim anul viitor”

Bloggerița Cristina Surdu și soțul ei și-au dorit mult și și-au promis încă de anul trecut că sărbătorile de iarnă din 2019-2020 le vor marca pe malul oceanului, la plajă, în Tenerife, însă planurile s-au schimbat, așa că vor sărbători în Italia, informează SHOK.md.

„31 Decembrie, 2018, noaptea de Revelion eram pe canapea cu Luca, mancam sushi si schimbam canalul de pe Rai 1 spre Pervii canal Rusia. Eu tocmai am dat demisiile si stiam deja ca pentru prima data nu voi lucra nici de Craciun,nici de Revelion. Ne-am promis in acea seara ca vom sărbători in 2019 aceste sărbători in Tenerife. Am crezut mult in aceasta promisiune…pana in martie din acest an. Cand mi-am dat seama ca in loc de 2 luni in Tenerife prefer sa stau doar una si in schimb sa dăruiesc familiei mele un sfârșit de an diferit,de vis. Nu vreau laude si complimente acum. Vreau doar sa va inspir sa faceti fericiti oamenii din jurul vostru! Nu voi uita niciodată momentul cand nepotelul meu de 3 ani mi-a zis „Tina sunt atat de fericit”, sau familia mea care imi spunea cat pare de ireal si cool sa fii in decembrie pe plaja si sa te scalzi in ocean. Poate reusim la anul sa fim aici de sărbători chiar daca cred ca Crăciunul in familie e ceva magic. Dar cine stie cum va fi anul viitor… intre timp acest 2019 m-a facut sa înțeleg multe lucruri…”, a mărturisit ea, pe Instagram.

SHOK.md


DEC 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...