[ X ]
FRESH
Luis Fonsi a doborât șapte recorduri Guinness cu hitul „Despacito”
Instagram-ul ei e plin de IMAGINI CU MICUȚA! Interpreta Romanița Toma: ...
Modelul Ludmila Racoviță – însărcinată cu AL TREILEA COPIL! FOTO//
EXCLUSIV! Vlada Bernevec se lansează ÎN MUZICĂ? Cât de SEXY e în videoclip! ...

Și-au spus „DA”! Dragoș și Cristina Duca: „Nunta noastră a fost una elegantă cu accente moderne” FOTO//

Dragoș Duca, șeful Serviciului Protocol al Prim-ministrului în cadrul Cancelariei de stat, și Cristina Mîțu,  membră a Consiliului Coordonator al Audiovizualului, și-au spus „DA” pentru toată viața și au jucat o nuntă ca-n povești.

Contactată de SHOK.md, doamna Duca a acceptat să povestească despre nunta lor, emoții, rochie de mireasă, dar și alte detalii despre frumoasele evenimente din viața lor.

Iată ce a mărturisit mireasa:

Am ales data de 11.11.2016, fiindcă ne-a plăcut magia cifrelor, plus era într-o zi de vineri – așa cum ne doream, dar și un motiv aparte fiind coincidența cu ziua nunții părinților mei, care cu 38 de ani în urmă și-au unit destinele.

Locația am ales-o foarte ușor, se afla în centrul orașului, corespundea numărului invitaților pe care îi aveam, are o bucătărie desăvârșită, are un interior elegant și un personal responsabil.

Stilul de decorare a fost recomandat de o echipă cu experiență, iar noi am mers pe mâna lor, intervenind doar la câteva detalii, însă, în mare parte, a fost realizat într-un stil rafinat, romantic.

Nunta noastră a fost una elegantă cu accente moderne, dar respectând și anumite aspecte tradiționale, cum ar fi: legatul nașilor și colacul miresei, însă am renunțat la tradiția despodobitului miresei. Am apelat la un moderator iscusit, la un Dj și o echipă de dansatori care au dat tonul petrecerii. A fost o nuntă dinamică și extrem de veselă.

Cununia civilă a avut loc un pic mai devreme de ziua nunții. Fiindcă am fost cerută în căsătorie de ziua mea, am hotărât să oficializăm relația de ziua soțului meu, Dragoș. Astfel, am reușit să marcăm mai multe evenimente în zile importante pentru noi. Cununia religioasă a fost oficiată la Mănăstirea Curchi, de Episcopul de Orhei, arhimandritul Siluan, iar noi am avut onoarea să fim primul cuplu cununat din momentul hirotonirii sale.

Rochia de mireasă a fost găsită cam greu, evident. Niciodată nu mi-am visat rochia de mireasă, respectiv nu aveam un concept al stilului pentru nuntă, însă, după câteva încercări, am reușit să găsesc rochia care mă reprezintă, una semnată de casa de modă Milla Nova. În schimb, look-ul mirelui a fost ales în câteva minute, optând pentru un costum elegant cu papion și manșete franțuzești.

A fost o nuntă care ne-a întrecut așteptările, pentru că aprecierile invitaților noștri ne-au făcut să credem că a fost un eveniment de neuitat.

Luna de miere deja a început – savurăm câteva zile de concediu într-o țară cu priveliști exotice.

Pentru viitor ne propunem să investim și mai mult în relația noastră, să ne bucurăm de o căsnicie armonioasă și o familie trainică și, de ce nu, mai extinsă”.

cristina_duca-1 cristina_duca-2 cristina_duca-3cristina_duca-4

SHOK.md

Foto: Vadim Bubulici

 


NOI 15, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...