FRESH
Vacanță în Portugalia! Dana Markitan s-a SCĂLDAT în OCEAN prima dată! ...
A trecut prin CEA MAI DURĂ experiență de până acum! Este vorba despre ...
Își petrece timpul liber la SALA de FORȚĂ! Cât de bine arată tânăra ...
A fost în VACANȚĂ cu iubitul! Află cum s-a RELAXAT Diana Grigor! FOTO//

Și la PIAȚA CENTRALĂ: “Eu Votez Pro-Europeni”!FOTO//

Asociația Convergențe Europene (ACE) și AC Pro-Basarabia și Bucovina (ACPBB) au adus campania “EU Votez Pro-Europeni!” (www.euvotez.eu) în satele Slobozia-Dușca și Hrușova din raionul Criuleni, precum și în Piața Centrală din Chișinău, la 14-15 noiembrie curent.

Voluntarii din cadrul campaniei au discutat cu cetățenii, le-au distribuit materiale ce conțin informații despre avantajele integrării europene și le-au înmânat mai multe articole promoționale.

Cei mai mulți dintre beneficiarii campaniei s-au arătat interesați de mesajul campaniei și deschiși de a promova ei înșiși direcția europeană a R.Moldova, prin participarea la votul din 30 noiembrie.

ACE și ACPBB susțin că importanța alegerilor din acest an este una covârșitoare, iar deznodământul acestora va comporta, din nou, aceleași semnificații geopolitice, civilizaționale și valorice. Potrivit lor, rezultatul scrutinului depinde într-o mare măsură de cetățenii cu drept de vot care-și vor stabili preferințele electorale către finalul campaniei și care vor defini majoritatea parlamentară. Totodată, echipa ACE lansează un apel către toți susținătorii parcursului european al Republicii Moldova, prin care îi invită să se alăture campaniei EU VOTEZ PRO-EUROPENI!, prin promovarea logo-urilor și a banner-elor de pe site-ul www.euvotez.eu.

1 (2) 2 (2) 9 16 18

SHOK.md

foto: ACE


NOI 17, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Care este cel mai admirat cuplu din showbiz?

View Results

Loading ... Loading ...