[ X ]
[ X ]
FRESH
Tatiana Nastas a dezvăluit TREI MOTIVE pentru care babyshower-ul ei ...
În cadrul Festivalului „Slaveanskii Bazar” ar putea fi organizată ...
Doina Stratan – PE COPERTA primului roman semnat de Corina Bezdîga! ...
Natalia Gordienko a răspuns RĂUTĂCIOȘILOR! CUM A REACȚIONAT la „sâni ...

Și pe Vechi, și pe Nou! Marina Vlad: „Crăciunul înseamnă familie! Anul acesta îmi doresc un singur lucru…”

Femeia de afaceri Marina Vlad sărbătoreşte atât Crăciunul pe stil vechi, cât şi pe cel nou, iar, pentru ea, sărbătorile înseamnă familie, informează SHOK.md.

„În copilărie sărbătoream Crăciunul pe stil vechi, era mai mult o tradiție strămoșească. Noi fiind o familie numeroasă obișnuiam să întâlnim sărbătorile de iarnă împreună cu buneii și prietenii de familie. Îmi amintesc că, zile în şir făceam diferite feluri de bucate, apoi 3 zile sărbătoream.

Prima zi se intitula Crăciunul în familie, a doua și a treia zi primeam musafiri sau mergeam în vizită la rude. Acum lucrurile s-au mai schimbat și sărbătorim de două ori Crăciunul și pe nou și pe vechi.

Evident că mai aproape de suflet a rămas Crăciunul pe stil vechi. De obicei, gătim ceva gustos, împodobim bradul și ne oferim cadouri reciproc. Crăciunul este o sărbătoare Sfântă de suflet de aceia obișnuim să o întâlnim în familie. Anul acesta îmi doresc un singur lucru să vină pe lume fetița noastră sănătoasă. Cel mai bun cadou din cele prezente în jurul bradului este prezenţa unei familii fericite.

Crăciunul este perioada când ai dor de casă, chiar dacă eşti acasă. E acea perioadă când familia se unește de pretutindeni și în case miroase a brad și mandarine”, a mărturisit Marina.

 

Cristina TOMAC


DEC 24, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...