[ X ]
[ X ]
FRESH
Văduva lui Kobe Bryant cere despăgubiri de milioane de dolari! Compania ...
AMINTIRI ROMANTICE! Cristina Scarlevschi: „Vlad m-a cerut în căsătorie ...
De ziua sa – ÎN ISRAEL! Olga Iftodii: „Salut ai mei 35! Știu că urmează ...
Helen Mirren, regina stilului la 74 de ani! Cele mai bune ţinute de ...

Soția unui ex-ministru al RM și… COSTUMUL EI SPECIAL: „Una dintre cele mai influente femei din lume m-a întrebat de unde l-am procurat”

Corina Cojocaru, diplomat, ex-președintele «Clubului internațional de femei din Moldova», soția ex-ministrului de Externe al RM, Tudor Ulianovschi, a dezvăluit că are în garderoba sa un costum special, cu o istorie deosebită, pe care l-a purtat la starea civilă, dar și cu altă ocazie importantă, informează SHOK.md.

Diplomata a povestit, pentru revista Aquarelle, că a cumpărat costul de culoarea piersicii din centrul Parisului și l-a purtat peste 6 ani, la inaugurarea Șeicului din Qatar, unde soțul ei era Însărcinat cu Afaceri a.i. în cadrul Ambasadei Republicii Moldova în Statul Qatar.

„Mă aflam chiar în inima Parisului atunci când am cumpărat acest costum și această pălărie. Se întâmpla în anul 2007, când finisam studiile de doctorat la Universitatea Sorbonne din Paris. Peste șase ani, am participat la inaugurarea Șeicului din Qatar, Tamim bin Hamad bin Khalifa Al Thani, și am decis să port acest costum.

La ceremonie, conform protocolului, doar femeile erau prezente. Prima doamnă a Qatarului a atras atenția asupra costumului meu de culoarea piersicii și chiar m-a întrebat de unde l-am procurat. Așadar, mulțumită acestui costum minunat, una dintre cele mai influente și stilate femei din lume, nu numai că a ținut minte denumirea țării noastre, ci și numele meu (Zâmbește.)”, a mărturisit ea.

cojocaru

SHOK.md

 


IAN 23, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...