[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, probleme mari de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor
ABSOLUT ÎNTÂMPLĂTOR… după 35 de ani! Ion Ceban: „Am găsit-o la fel ...
A lansat ULTIMA PIESĂ din trilogie! Aura: „Este o piesă majoră, cu ...
Victoria Roșca, despre Ina – eroina din „Zâmbărele”: „De la ea puteai ...

Soțul unui CUNOSCUT DESIGNER candidează la parlamentare din partea Blocului ACUM: „Rodica o mare iubitoare de portul românesc și colecționează ii veritabile” FOTO//

Soțul cunoscutului designer vestimentar Rodica Nicov – Ruslan Verbițchi, președintele OT din sectorul Râșcani din capitală a Platformei Demnitate și Adevăr, candidează în circumscripția nr.29 în cadrul alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019 din partea Blocului Electoral ACUM, iar, într-un interviu pentru portalul www.tribuna.md, a vorbit despre activitatea sa, despre familie și despre pasiunea soției sale, informează SHOK.md.

„Activitatea politică face parte integrantă din stilul meu activ de viață. Iar serviciul pe jumătate e un serviciu comun pentru mine și soția mea – îi administrez SRL-ul. Și să știți că o fac cu foarte multă plăcere, pentru că ceea ce face ea este mai mult pasiune decât efort.
Rodica este designer de vestimentație și are un stil care o definește perfect și care poate fi încadrat în genul ethno-rock. E o mare iubitoare de portul românesc și colecționează ii veritabile, de mare valoare. Mă încântă pur și simplu ceea ce face ea și o ajut cu cea mai mare plăcere și din toată inima.
Pe de altă parte, ea și fetițele mele mă motivează mereu să lupt pentru ca familia mea cu toate micile și marile noastre plăceri, să aibă un viitor prosper ACASĂ, aici, în Republica Moldova”, a declarat el.

SHOK.md


FEB 1, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...