[ X ]
[ X ]
FRESH
Jennifer Lopez, perfecțiunea și feminitatea întruchipate! Toți au ...
PRIMUL POST TV Creștin-Ortodox se lansează în Republica Moldova. Detalii ...
S-A AFLAT! Denis Midoni VA DESCHIDE finala națională Eurovision 2020! ...
Tatiana Heghea a avut parte de O SURPRIZĂ DE PROPORȚII, de Ziua Îndrăgostiților: ...

Stela Popa a povestit cum a ajuns să prezinte ȘTIRI LA BUCUREȘTI: „Oferta inițială a fost să merg la TVR Moldova. Eu fiind deja căsătorită…”

Stela Popa, după mai multă vreme, a deschis parantezele, povestind cum anume a ajuns să prezinte știrile la București. Potrivit spuselor sale, oferta inițială era să prezinte știri la TVR Moldova, la Chișinău, informează SHOK.md.

„A fost și o întâmplare venirea mea la TVR. De mică mi-am imaginat că prezint știri și mi-am dorit acest lucru. Vorba ceea – Ai grijă ce-ți dorești, căci se poate întâmpla.

Când a venit, acum câțiva ani, propunerea de la TVR mă aflam în R. Moldova, la unul dintre cele mai bine cotate posturi de acolo. Oferta inițială a fost să merg la TVR Moldova. Eu fiind deja căsătorită, le-am spus sincer că va trebui la un moment dat să merg la București și nu are rost să îi încurc. Și peste ceva timp, Claudiu Lucaci – șeful de atunci al știrilor TVR de la București, a venit cu o propunere de nerefuzat – să merg la București. Au fost mari emoții, dar am fost prima basarabeancă ajunsă la un pupitru de știri din România și am vrut să demonstrez că se poate”, a povestit Stela, pentru Radio România Actualități.

SHOK.md amintește: Stela Popa a fost prezentatoarea știrilor de la Jurnal TV până a pleca la TVR2.

SHOK.md


APR 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...