[ X ]
FRESH
A fost dată de gol? La finalul acestui an, Meghan Markle va anunţa ...
La 3 ani de la NUNTĂ, o prezentatoare TV a îmbrăcat, din nou, ROCHIA ...
Lilu și soțul ei au vorbit despre DIVORȚ: „Uneori te ajunge la os”
Kim Kardashian şi Kanye West se despart? Rapperul se mută la Chicago!

Stela POPA lansează PRIMA CARTE cu povești. Detalii!

Stela Popa, pe lângă atribuțiile de la muncă și rolul de mămică, în miez de noapte își găsește timp pentru a călători în lumea poveștilor, iar foarte curând va lansa prima carte din seria „Povești pentru Dănuț”.

Deși s-ar părea că a scrie povești e cel mai simplu, contactată de SHOK.md, prezentatoarea TV ne-a mărturisit contrariul.

”Când îți duci seara copilul la culcare, vrei nu vrei, te transformi într-un fel de Ion Creangă. Atunci lăsăm la o parte măștile de oameni maturi și ne întoarcem în lumea copilăriei. Pentru mine, acele clipe sunt unele dintre cele mai dulci momente petrecute alături de băiețelul meu. Alături de Dănuț mi-am redescoperit laturi și sensibilități pe care nici nu bănuiam că le-aș putea avea. Sarcina și statutul de mamă schimbă enorm o femeie. De aceea spuneam că, de la mamă la Ion Creangă e doar un pas. Și îl facem toate, chiar și cu ochii împăinjeniți de somn. Dar, chiar și așa, una e să povestești o poveste și alta e să o așezi pe foaie. Cei care au încercat asta cred că înțeleg la ce mă refer. Una e să spui seara înainte de culcare, cu ochii împăinjeniți de somn, o poveste și e cu totul altceva când te așezi la calculator. Într-o poveste pentru copii contează fiecare cuvânt și virgulă”, a declarat jurnalista.

Ea ne-a oferit și câteva detalii despre prima carte-poveste,  care urmează să fie lansată iarna aceasta.

”Am scris destul de multe povești până acum. Recunosc, îmi place să evadez în lumea poveștilor. E o lume atât de candidă și senină! Are mirosul copilăriei mele. Cu umbră de nuc și florile de trandafir din fața casei părintești, cu miros de salcâm și de apă cristalină de izvor. Mi-ar fi plăcut să-mi văd toate poveștile adunate la un loc într-o carte, dar, la sugestia editorului, domnul Gheorghe Erizanu, căruia îi mulțumesc și pe această cale, am decis să le valorificăm pe fiecare în parte. Asta înseamnă că, înainte de Crăciun, cititorii editurii „Cartier” vor putea răsfoi prima carte-poveste din seria „Povești pentru Dănuț”. Am decis ca prima poveste să fie cea dedicată copiilor pierduți în exod și înghițiți de ape. Am numit-o „Îngerii Mării”. M-a marcat pierderea atâtora îngerași nevinovați. Nu vreau să dezvălui finalul, dar, în această poveste, au parte de finalul fericit de care nu au avut parte în această lume. Sau, mai știi, poate că finalul vieții lor și finalul poveștii mele să nu fie chiar atât de diferite…”, a menționat Stela.

Toate detaliile sunt puse la punct astfel încât cartea să iasă de sub tipar, dar imaginea cărții depinde foarte mult de persoana care se ocupă de imagini.

”Cea de care depinde acum mult cum va arăta cartea este pictorița Stela Popa. Nu, nu sunt eu. Este vorba de o altă Stela Popa. Stela Popa – Damaschin este o tânără mămică, o talentată pictoriță și un om extraordinar. Din prima clipă am simțit că suntem pe aceeași undă. Ea este cea care va da culoare viitoarei cărți. Ce va ieși, veți vedea curând. Stați cu ochii pe librăriile Cartier și pregătiți-vă prichindeii pentru lansare”,  a adăugat ea.

Natalia MORARU


NOI 10, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...