[ X ]
FRESH
Cum a ieșit Jennifer Lopez pe stradă! Fără pic de machiaj și cu prosopul ...
Dansatoarea Tatiana Koberidze - destăinuiri de MIREASĂ: „Am avut cea ...
O stewardesă a povestit despre PRIMUL SĂU ZBOR: „Am avut ratare de ...
Ex-Premierul Vlad Filat SCRIE MEMORII: „Vor fi interesante, cel puțin”

Stilista vedetelor din Moldova S-A MĂRITAT! Victoria Ghecrea: „A fost o nuntă de vis, niciodată nu m-am gândit că o să fac nunta iarna” FOTO//

Stilista Victoria Ghecrea, cea care are grijă de imaginea mai multor artiste din Moldova, a avut o nuntă de vis, în week-end-ul care a trecut. Ea a optat pentru două buchete şi două rochii de mireasă, iar evenimentul l-a organizat de sine-stătător, informează SHOK.md.

A fost o nuntă de vis, niciodată nu m-am gândit că o să fac nunta iarna, mi-am lăsat liberă imaginaţia. Decorul a fost organizat de Liudmila Belostecinic, a fost ceva special pentru noi în tematica iernii, Liudmila a muncit mult la acest decor, într-adevăr a fost unul special.

Ce ţine de Buchetul miresei a fost efectuat din Hortensie, dar la întâmpinarea oaspeţilor am preferat să am unul artificial, deoarece cu cel natural am avut un shooting frumos. Am vrut să am o nuntă deosebită, de aceea, de toată organizarea m-am ocupat singurică, a fost surpriză şi pentru mire.

Partea cea mai interesantă a fost… rochiile mele. De dimineaţă am avut o rochie simplă din dantela şi atlas, nu am optat pentru un voal, dar am preferat să am o pelerină, deoarece iarna îmi aduce aminte de Cenuşăreasa, zic – de ce nu?))) a doua, fusta să zicem aşa, a fost una mai simplă dar efectul ei a avut loc în timpul dansului când s-a aprins cu luminiţe, toţi au avut un șoc total, nimeni nu s-a aşteptat. Rochiile mele au fost efectuate de croitoreasa mea Babinciuc Ina, îi spun un mare mulţumesc!

Cred că, o nuntă iarna e un plus foarte mare, deoarece şi oamenii sunt dornici de o petrecere pe cinste în toiul iernii şi nouă asta ne-a reuşit. Chiar până astăzi primim mesaje de felicitare, lumea spune că aşa nuntă nu a mai fost de mult”, a mărturisit Victoria pentru SHOK.md.

Cristina TOMAC


IAN 29, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...