[ X ]
[ X ]
FRESH
În sfârșit! Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre povestea ...
Acest VIDEO a devenit VIRAL! Ionel Istrati A PROVOCAT mai multe vedete ...
Katy Rain S-A TRANSFORMAT în bărbat și a lansat „Imn de stat ACASĂ”: ...
Adriana Ochișanu STĂ ACASĂ cu Mihaela: „Este foarte complicat să ții ...

Purta ȘTRAMPI COLORAȚI în vremea când era ministru! Corina Fusu a comentat acum: „Eram asortată bine. Poate mă invidiau…” FOTO//

Corina Fusu, fostă ministră a Educației, în vremea când era în funcția dată purta dresuri colorate – ba mov, ba gri, ba albi… iar, recent, a comentat, totuși, această alegere a sa, informează SHOK.md.

Referindu-se anume la ștrampii mov, fosta ministră a spus că erau asortați cu geanta și fularul și arătau ok.

Eu, în Ministerul Educației, am intrat cu mare curaj, credeam că voi trece orice barieră, dar m-am întâlnit cu o mare rezistență – cu angajații. Când am venit, majoritatea șefilor de direcții erau plecați în vacanță.

Cred că, niște troli, niște facebook-iști au scris… niște oameni teferi nu mai stau să se uite ce culoare au ciorapii, că scăpam virgule…

Eu m-am sortat bine. Și geanta, și fularul erau mov, și eram foarte ok. Iată că la noi este o altă percepție despre cum trebuie să se îmbrace niște funcționari publici.

Eu, fiind educată altfel, fiind în multe vizite de studiu, am observat că oamenii vin la lucru ca la lucru. Am văzut doamne în instituții europene și-n ștrampi galbeni, verzi, roșii și alte culori. Eu eram mult mai modestă.

Au făcut-o, cred eu, că nu aveau de ce mă critica, poate mă invidiau…”, a spus Corina Fusu, în cadrul emisiunii „Iubește viața” de la TV8.

De asemenea, ea a spus că e neplăcută critica, pentru că, astfel, în loc să se gândească la problema unui liceu, dimineața, trebuia să se gândească cum să se îmbrace.

Corina Fusu a dezvăluit că, încă, mai are acei ștrampi mov în garderobă.

SHOK.md

 


APR 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...