[ X ]
FRESH
Ce covor erotic are Mihaela Rădulescu pe terasă. Și-a uluit fanii
TRADIȚIE DE FAMILIE! Svetlana Tataru: „De mai bine de 4 ani, mergem ...
Anul trecut a avut o vacanță FOARTE ACTIVĂ! Alina Alexei: „În această ...
A lansat O COLECȚIE NOUĂ! Natalia Platon: „E cea mai complicată și ...

SUPERSTIȚIE sau COINCIDENȚĂ? Alina Zbancă: Dacă în dimineața celor mai importante evenimente plouă, știu sigur că voi reuși…

Alina Zbancă, purtătorul de cuvînt al MAI, preferă timpul ploios, iar fiecare zi ploioasă, pentru ea, este o amintire.

„Cum spunea Ana Blandiana „Iubesc ploile, iubesc cu patimă ploile”. E puțin spus că mi-s dragi, e puțin spus „ploi”, îmi sunt ca niște binecuvântări pentru suflet. Timpul ploios e preferatul meu, atunci îmi vin cele mai frumoase idei și, desigur, vine muza, iar cele mai multe versuri pe care le scriu, izvorăsc când plouă. Astăzi m-am trezit cu sunetul stropilor care loveau în geam, de parcă mă salutau, m-am trezit fericită, pentru că acolo unde plouă, mai există iubire și pace. Eu niciodată nu port umbrelă, unica pe care o am, este cea pentru suflet, acolo, sub ea îi țin cu drag și pe oamenii mei deosebiți, cele mai frumoase ploi trebuie să fie simțite, cele mai potrivite umbrele, sunt cele pentru suflet. Ploile doar udă, ele nu dor, nu înțeleg oamenii care fug de ele. Dacă ploile vin în zile de odihnă, prefer să scriu și să las geamul deschis, îmi torn o ceașcă de lapte cu cacao și stau de vorbă cu ea, sora mea de suflet, „Ploaia”. De fiecare dată când plouă, primesc mesaje de la prietenii care știu că iubesc ploile, ele sună cam așa: „Alina, azi e ziua ta, plouă”, Alina, cred că ești fericită”, „îți râde inima, nu? plouă”.

Toate zilele în care a plouat sunt amintiri la care țin, sunt zile deosebite, și cea mai mare bucurie este faptul că am reușit să-i fac pe unii oameni de lângă mine, să îndrăgească ploile”, a povestit Alina.

Totodată, Alina a spus: „înainte de cele mai importante decizii ale mele veneau ploile la geam, în ele am găsit mereu răspunsuri și putere. Dacă în dimineața celor mai importante evenimente din activitate sau viața personală plouă, știu sigur că voi reuși, mereu a fost așa”.

alina1

Cristina TOMAC


SEP 24, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII