[ X ]
[ X ]
FRESH
Nicole Kidman, probleme din cauza anorexiei? Cât de schimbată e actriţa
SCOP NOBIL! Mai mulți Ambasadori se alătură Turneului Caritabil de ...
SPECTACULOASĂ! Valentina Naforniță – prima dată, la Balul Vienez, ...
Retro J.Lo! Diva latino a pozat super sexy pentru o campanie publicitară

SURPRIZĂ pentru Gheorghe Cavcaliuc! Un coleg de-al său a făcut ASTA!

Surpriză pentru Gheorghe Cavcaliuc, șeful adjunct al IGP – care a inițiat crearea celui mai cel chipiu polițienesc din lume. Zilele trecute, un coleg de-al său a venit cu un nou model de chipiu, informează SHOK.md.

„Intenția mea de a crea cel mai util, comod și practic chipiu polițienesc din lume, dar și estetic, destinat Poliției Republicii Moldova a implicat citeva mii de persoane, colegi, veterani și societatea civilă, care au susținut inițiativa, au votat și contribuit cu păreri și sugestii.

Dar astăzi, am avut parte de o surpriză de la un ?‍♂️ coleg, care a urmărit atent fiecare prototip creat împreună cu designerul Daniel Racovizza și deoarece el singur este acel care poartă zilnic chipiul polițienesc, a creat o schiță a unui alt chipiu polițienesc, în viziunea unui polițist.

După cum puteți observa, avem o serie de elemente noi, dar care își au menirea specială în acest chipiu pentru a oferi doar avantaje de comoditate și eleganță în timpul exercitării serviciului de către angajații Poliției Naționale.

Dragi prieteni, vă îndemn să contribuiți prin recomandări și sugestii ? despre cum ar trebui să arate cel mai comod și practic chipiu și dacă credeți că acest model ar fi o opțiune mai bună decât chipiul câștigător.

Mulțumesc mult colegului meu care a decis să elaboreze din propria inițiativă chipiul perfect, care va include toate avantajele și beneficiile necesare unui polițist pentru a-și exercita atribuțiile funcționale la cel mai înalt nivel”, a explicat Cavcaliuc, pe Facebook, la 25 mai curent.

SHOK.md


MAI 28, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...