[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum a reacționat Cristiano Ronaldo pe Instagram, când a văzut-o pe ...
Christina Ricci, bătută de soţ. Actriţa a cerut ajutorul poliţiei
„Meghan Markle nu suporta să fie numărul 2, după Kate Middleton!” ...
Sasha Lopez și Xenia Piciughin, LA MARE pe timp de COVID: Am fost ...

Svetlana Sainsus A NĂSCUT CU O LUNĂ MAI DEVREME! „Lia luptă pentru orice gram în plus, Svetlana pentru puterea de a se recupera”

Femeia de afaceri, Svetlana Sainsus, a născut-o pe Lia, fetița sa, înainte de termen, informează SHOK.md.

Micuța a venit pe lume, pe 1 martie, imediat după miezul nopții. „La ora 00.13 s-a nascut Lia. S-a nascut mai devreme cu o luna, la 34 de saptamani. S-a grabit tare sa-i aduca mamei primavara, anotimpul Svetlanei preferat. Ambele sunt la terapie intensiva si nu le putem vedea. Lia lupta pentru orice gram in plus, Svetlana pentru puterea de a se recupera pentru ca a fost o sarcina deloc usoara, mai ales ultimele saptamani. Dumnezeu a demonstrat cat de tare le iubeste si le va trece cu brio si de data asta. Intr-adevar, cat ieri Maxim vorbea pe scena, ele se chinuiau fetele si luptau ca sa intinda timpul cat medicii pregateau plamanii Liei pentru nastere”, a declarat Oxana – sora Svetlanei, pentru perfecte.md, ieri.

Ulterior, ea a venit și cu un mesaj pe Facebook: „Oxana, sora pe fir, cand isi vor reveni fetele noastre o sa va povesteasca mai mult. Acum ele au nevoie de ganduri buneva multumim .01.03.2020 primavara noastră martisorul si ghiocelul nostru scump”.

SHOK.md


MAR 2, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...