[ X ]
[ X ]
FRESH
A filmat, totuși, VIDEOCLIP NOU! Diana Stoica: „Au avut loc filmările ...
A avut JOBURI DIFERITE – decorator, moderator, DJ și make-up artist! ...
MULTE PLANURI ȘI PIESE! Lenuța Gheorghiță: „Mi-am dorit o vacanţă, ...
Andrea Bocelli, diagnosticat cu coronavirus. Şi familia artistului ...

Târgul A REUȘIT! Olga Manciu a anunțat SUMA COLECTATĂ: „Donațiile au depășit așteptările”

Femeia de afaceri Olga Manciu a organizat, ieri, un târg de caritate, prin care și-a propus să colecteze 2 000 de euro pentru a-i reîntoarce vederea fiului ei, Damian – lucru care i-a și reușit, informează SHOK.md.

„Am făcut un lucru foarte bun împreună. Am colectat în total 71239 de lei, cu ajutorul cărora vom putea să ne realizăm dorința și să-i întoarcem lui Damian vederea și să ajutăm și copilașii care au nevoie, pentru că donațiile au fost mai mult decât așteptările noastre”, a spus ea, pe Instagram.

Anterior, Olga a povestit ce i s-a întâmplat lui Damian și ce este nevoie pentru a-și recupera vederea la ambii ochi:

„In vara anului 2018, Damian a primit o trauma foarte serioasa la ochi. A fost nevoie de interventie chirurgicala urgenta. Ochiul a fost strins din bucati, in sensul direct al cuvintului. Au urmat trei saptamiini in spital. Trei saptamiini in care am trait tot spectrul de emotii, una mai dureroasa ca alta. Intr-un final, Damian mi-a dovedit ca este mai puternic decit eu mi-am fi putut imagina. In momentul cind ne-au externat din spital, medicii ne-au prevenit ca asta nu e tot si ca probabil copilul nostru va pierde vederea, pentru ca practic nimeni dupa astfel de traume si interventii nu ramine cu ochiul sanatos. A trecut timp…mai exact 6 luni. Noi am inceput etapa a doua de incercari. Dupa o serie de examinari, concluzia medicilor a fost urmatoarea: Damian nu vede cu acest ochi, decit doar 0,01% plus muschiul ochiului bolnav a adormit. Dupa ce ne-a consultat chirurgul, am primit o veste frumoasa, si anume cea ca ochiul poate fi vindecat. Pentru aceasta este nevoie de un cristalin nou al ochiului care se face doar la comanda, dar nu la noi in tara. Cu ajutorul acestui cristalin, care i se va incorpora prin interventie chirurgicala, copilul are sansa sa vada lumea cu doi ochi. Dupa aceasta operatie, vor urma luni in care ne vom invata din nou sa vedem cu doi ochi, si inca citeva operatii de restabilire estetica. Deci va mai fi mult de lucru, insa conteaza faptul ca el va vedea. Doar ca aceasta sansa costa banii, pe care noi la moment nu ii avem. Dar mai exact 2000€”.

SHOK.md


FEB 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...