[ X ]
FRESH
După o NUNTĂ INTERNAȚIONALĂ în Moldova, Doinela Cecan și soțul său ...
A lansat O CULEGERE DE VERSURI și lucrează la una nouă! Rodica Toma: ...
Delia a cedat când i s-a spus că a îmbătrânit: «Să-mi cumpăr un baston? ...
Cele mai mari greșeli pe care le fac femeile în relație

Tatiana Plesh, despre DRAGOSTE: „Unul dintre cele mai fericite momente din viață e cel în care am fost cerută de soție”

Make-up artista Tatiana Plesh afirmă că dragostea înseamnă doi oameni care se iubesc. Contactată de SHOK.md, a vorbit despre dragoste, dar şi care ar fi cel mai frumos gest făcut de un bărbat pentru o femeie.

„Personal, sărbătoresc iubirea, ori de câte ori am plăcerea. Ca şi tradiţie, în fiecare an 14 februarie rămâne a fi ziua în care ne simţim mai inspiraţi să organizăm o cină romantică combinată cu amintiri de la prima întâlnire, evoluţia noastră ca şi cuplu, finisată cu schimb de cadouri. Prefer să rămână o întâlnire intimă, ferită de ochii lumii, pentru că dragostea, pentru mine, înseamnă doi oameni ce se iubesc şi se respectă reciproc.

Tot în doi s-a întâmplat unul din fericitele momente din viaţa mea, când am fost cerută în căsătorie. Pentru mine a fost şi rămâne a fi cel mai curajos gest făcut de un bărbat pentru o femeie. E dovada că iubirea noastră are viitor, iar noi suntem pregătiţi să contribuim cu emoţii, gânduri pozitive, fapte şi cuvinte dulci la crearea unei familii rezistente şi unite”, a declarat Tatiana.

Cristina TOMAC


FEB 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...