[ X ]
[ X ]
FRESH
Discuțiile DESPRE SEX se bucură de succes! Dianna Rotaru: „O face ...
RUDE PRIN ALIANȚĂ! Un ex-lider de partid a dezvăluit: Am avut onoarea ...
Rodica Ciorănică – ÎNDRĂGOSTITĂ: „Nu se știe dacă atunci, când eram ...
PERIOADĂ GREA! Cătălina Carauș: „Practic sunt alergică la tot ce zboară ...

Te duci la magazin și când acolo… Moldovan National Youth Orchestra A ÎNCÂNTAT pe cei care au ieșit la cumpărături într-o zi obișnuită! FOTO//

În timp de toamna se numără bobocii, iar pentru Moldovan National Youth Orchestra contează experiențele muzicale și fericirea adusă sutelor de locuitori din Republica Moldova. Unul dintre cele mai frumoase momente ale anotimpului auriu a fost un flashmob muzical dinamic, urmat de un concert în parcarea unui magazin din sectorul Ciocana al capitalei, informează SHOK.md.

Potrivit unui comunicat de presă, toamna #MNYOrchestra a fost una plină clipe memorabile, spontaneitate și oameni frumoși. Câțiva din muzicienii orchestrei au creat un moment muzical deosebit ce ne amintește atât de zilele însorite de toamnă, cât și de faptul că lucrurile frumoase se pot întâmpla atunci când nu te aștepți, fie când mergi în transport, faci cumpărături sau ești cu gândul la persoanele dragi.

Cu această ocazie, a fost lansat un proiect nou, Brass Sextet, alcătuit din tinerii și explozivii muzicieni: Vlad Hachi (trombon), Xenia Batrînu (corn), Mihai Balan (trompetă), Alexandr Rîbațchii (trombon), Albert Baciu (trompetă) și Max Nacioglo (percuție). Ingenioșii artiști au schimbat rutina și au adus muzică acolo unde ea a provocat atât uimire, cât și fericire celor care au ieșit la cumpărături într-o zi obișnuită. „Eram la cumpărături și nu m-am așteptat să aud muzică cu instrumente într-un magazin. Inițial m-au luat prin surprindere, căci sunt mulți și au apărut brusc, dar pe măsură ce îi priveam, nu am avut cum să nu zâmbesc. Tinerii ăștia mi-au făcut ziua mai deosebită”, a povestit o clientă a magazinului.

Ulterior, tinerii au susținut și un concert în open air în parcarea magazinului. Aceștia au interpretat piese îndrăgită cu un suflu nou a hit-urilor precum „Havana” (Camila Cabello), „Seven Nation Army” (The White Stripes), „Money” (Abba) și multe altele.

SHOK.md


NOI 27, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...