[ X ]
FRESH
Uite cum arată CEL MAI FRUMOS BĂIEȚEL din lume!
Scriitorul Igor Guzun, despre NOUA SA CARTE: „Este despre oameni și ...
IUBITUL EI e tot artist! Mihaela Tabură: „Cerere în căsătorie încă ...
Kate Middleton, în ROZ! Să fie un semn în legătură cu sexul bebelușului ...

Tehnologiile AVANSATE au ajuns și în Moldova! Află cum poți să ai SPRÂNCENE FRUMOASE de sărbători!

Industria frumuseţii, în ultimii ani, avansează tot mai mult, inclusiv și în Republica Moldova. Acest lucru este valabil și pentru tehnologiile de îngrijire a sprâncenelor. Contactată de SHOK.md, Nadejda Galupa a vorbit despre pasiunea sa și a dezvăluit câteva secrete pentru ca să fii posesoarea unor sprâncene frumoase.    

„Este mai mult decât un hobby, este ocupaţia din care primesc plăcere zi de zi, de mai bine de 5 ani și dintotdeauna mi-am dorit să am sprâncenele îngrijite. Având de la natură sprâncenele cu un fir mai gros, am hotărât într-o buna zi să le micropigmentez ca să fie accentuate, dar şi cu o formă corectă. Sprâncenele sunt cele care accentuează expresivitatea feţei. De aceea, e important să fie conturate corespunzător, pentru că, de altfel, pot crea o mimică incorectă a feţei.

Şi asimetria sprâncenelor joacă un rol important, iar cu ajutorul proceselor de micropigmentare şi efect pudră, poate fi echilibrată asimetria sprâncenelor, ce le dă un efect natural, care te scuteşte de chin pentru o perioadă de aproximativ 2 ani.

Microblading-ul este procesul prin care sunt desenate firişoare de păr în forma sprâncenelor, este recomandat doamnelor şi domnişoarelor care au sprâncenele cu fir subţire şi rare. Procedura durează 40-50 minute, iar forma şi culoarea se alege individual de cliente. E bine să ştim că, culoarea, în timp, nu se schimbă şi se menţine. Acum în preajma sărbătorilor de iarnă, e important ca fiecare domnişoară să se bucure de sprâncene îngrijite şi o privire cochetă”, a spus Nadejda.

Ionela DOSCA


DEC 17, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...