[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

Teodor Rădulescu a făcut DEZVĂLUIRI despre lupta CU CANCERUL: „Fugeam de toți care mă consolau”

Coregraful Teodor Rădulescu a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă în viața sa – a luptat cu cancerul la glanda tiroidă, și a ieșit învingător, informează SHOK.md.

„Am depistat nevoia la un control de rutină, obișnuit, din întâmplare. Anul 2009. Eram foarte nervos, incontrolabil, disperat, era o perioadă foarte agitată. Apoi, medicii experimentați de prin lume mi-au spus că aceste stări veneau de la faptul că era afectată foarte mult glanda tiroidă, hormonii, care și generau aceste schimbări pe plan emoțional. Dar credeam că sunt nervos pentru că așa sunt eu, nebun, de felul meu. Am mers la un USG și mi s-a spus să vizitez și un medic endocrinolog, că am ceva pe glandă. Așa și mi s-a spus: problema e mult mai gravă decât credem noi. Trebuie să dai o analiză de biopsie. După ce au fost făcute analizele, mi-au spus. Sau nu chiar de tot, așa, voalat, că va fi bine, fără să fiu anunțat despre adevărata cauză. Ulterior, s-au justificat că nu au vrut să mă afecteze”, a povestit el pentru redbyrc.md.

Rădulescu a dezvăluit că nu era foarte avansat stadiul. „Am pus în joc pentru viața mea tot ce aveam: casă, masă, orice bănuț era calculat cu multe rezerve. Pe atunci nu existau rețele sociale și o campanie de coletare a banilor pentru tratament nu aveam cum să lansez. Această mobilizare națională pentru a salva viața unui om a apărut mai târziu. Lumea ascundea anumite lucruri, analizau cu scepticism bunătatea umană. Tratamentul l-am început aici. Cu radioterapie și eram destul de grav”, a mărturisit el.

Coregraful a mai spus: „leșinam, așteptam în rând să intru la procedura sinucigașă. Am ajuns fără păr, fără barbă. Apoi am plecat peste hotare. Stări de comă nu am avut, doar în perioada intervenției am fost conectat la aparate. Dintr-o glumă în alta, nu m-am bărbierit un an))). Așa era de bine, scăpasem și de acest obicei))). În interior eram ca o piatră uscată-uscată, prăjită chiar. Sufletește… mă luptam cu mine. Înțelegeam că el nu are nicio treabă, doar corespunde stării fizice. Fugeam de toți care mă consolau.  Mi-am amintit și de forțele divine. Am început să mă rog mai des la Dumnezeu, că nu eram prea dus la biserică. Pe când acum chiar îmi place să merg la o mănăstire, la o slujbă. Când înțelegem că noi cu propriile puteri nu putem lupta cu cel mai mare dușman al omenirii – moartea – ne mai întoarcem cu fața spre lucrurile sfinte. Oricât ai fi de puternic, șansa de a continua viața poate dispărea într-o clipită. Dar când ai încredere în forțele divine și în tine, atunci, din interior, emani putere”.

SHOK.md


OCT 8, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...