[ X ]
FRESH
Horoscop 22 mai 2019. Clipe de neuitat în vacanţă şi o promisiune
Totul despre nebunia lui Britney Spears și scandalul cu tatăl ei! ...
Îmbină rolul de mamă CU CEL DE POETĂ! Oxana Barbu: „Sunt inspirată ...
OrheiLand - cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova, ...

Deținătoarea unui titlu de Miss, din Moldova – la UN SHOW CULINAR din Ucraina: „Mulți din voi cred că eu nici măcar nu știu cum arată bucătăria” VIDEO//

Modelul Viorela Dimici, Miss Humanity Universe 2016, participă la show-ul culinar din Ucraina – “Kraina na smak”. Despre aceasta ea a anunțat într-o postare pe Facebook, informează SHOK.md.

Viorela a oferit detalii despre decizia de a participa și despre show, în general.

„Episod I. CUM S-AU CUNOSCUT.

Vreau să vă povestesc despre o recentă experiență de a mea. Despre cum e să privești dintr-o parte la ce sunt gata unii oameni pentru a câștiga și cât de nice pot fi ei de față cu tine și cât de mizerabili uneori pot fi pe la spate.

Am acceptat să particip în reality show-ul culinar “Kraina na smak” din Ucraina doar pentru a-mi reprezenta cu mândrie țara, cultura și bucataria noastră tradițională. A fost un challenge pentru mine.

Mulți din voi cred că eu nici măcar nu știu cum arată bucataria, pai iată dragii mei, o sa vă las cu fiecare episod să ma vedeți din alt punct de vedere.

Participând în acest proiect am tins să rămân maxim EU. Nu am jucat roluri, nu am încercat sa fiu mai bună decât sânt și nici măcar nu am încercat să impresionez.

Tot ce s-a întâmplat în cadrul proiectului este cât se poate de sincer și real, fără scenarii scrise de dimineață.

Vizionare plăcută!”, a scris modelul.

SHOK.md


FEB 28, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...