[ X ]
FRESH
A fost dată de gol? La finalul acestui an, Meghan Markle va anunţa ...
La 3 ani de la NUNTĂ, o prezentatoare TV a îmbrăcat, din nou, ROCHIA ...
Lilu și soțul ei au vorbit despre DIVORȚ: „Uneori te ajunge la os”
Kim Kardashian şi Kanye West se despart? Rapperul se mută la Chicago!

Adoră TOAMNA și… Augustina Șiman: „Evadez mult mai des în afara oraşului, fără o destinaţie anume”

Scriitoarea Augustina Şiman adoră toamna, este compleşită de frumuseţea ei și preferă să evadeze în afara oraşului în această perioadă a anului.

„Ador toamna, graţie posibilităţii de a mă înfăşura în tot soiul de eşarfe călduţe, fiindcă am o sumedenie în colecţia mea personală. Toamna, graţie imaginii luminii, care se contopeşte cu galbenul, roşul şi oranjul în zeci de nuanţe ale frunzelor, se întâmplă să mă plimb mai des prin parc şi să admir frumuseţea aceasta.

Nu ştiu dacă aţi observat vreodată că imaginea codrilor sărutaţi de toamnă, în timp ce mergeţi cu maşina pe şoseaua Leuşeni, e de fapt spectaculoasă – motiv pentru care toamna evadez mult mai des în afara oraşului, fără o destinaţie anume – un adevărat leac pentru sufletul arhicopleşit de griji.

În rest, itemii de pe agenda mea dispar şi apar făcând abstracţie absolută de anotimp, dar ţin să recunosc că indiferent, de faptul, dacă scriu un articol beletristic sau ştiinţific, sunetul ploiii de afară mereu predispune la o analiză mult mai aprofundată a tuturor subiectelor şi complementează ambianţa lucrativă”, a mărturisit Augustina pentru SHOK.md.

Cristina TOMAC


OCT 13, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...