[ X ]
FRESH
Regina Elisabeta și Prințul Philip au marcat 70 de ani de CĂSNICIE, ...
Încă un VIDEOCLIP! Cristy Rouge: „În semn de mulțumire pentru această ...
Irina Lencauțan și Iurie Rusu și-au OFICIALIZAT relația, după 5 ani ...
 Fetița Elenei Bivol – OMAGIATĂ. Uite ce ȚINUTE au purtat la petrecerea ...

Toți deputații și-ar dori așa CADOU! Un deputat moldovean a avut parte de O SURPRIZĂ de la Președintele Turciei, de ziua sa de naștere! FOTO//

Deputatul democrat Nae-Simion Pleșca și-a sărbătorit ieri ziua de naștere, fiind, totodată, membru al delegației Republicii Moldova într-o vizită oficială în Turcia.

Chiar de ziua sa, delegația, condusă de președintele Parlamentului, Andrian Candu, a avut o întrevedere cu Președintele Turciei, care a pregătit o surpriză pentru omagiat – cadou pe care și l-ar dori, cu siguranță, oricare deputat.

„Cadourile ne bucură mereu. Însă când vin din partea unor oameni de excepție, bucuria este și mai mare. Am avut parte de o surpriză neașteptată și extraordinară din partea Președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, cu ocazia zilei mele de naștere, în timpul întrevederii cu delegația parlamentară, condusă de Președintele Parlamentului Andrian Candu. Vă mulțumesc, încă o dată, Excelență pentru întâlnirea călduroasă și surpriza dulce!”, a scris deputatul Pleșca, publicând o imagine cu tortul imens pregătit la indicația șefului statului turc.

SHOK.md precizează: Nae-Simion Pleșca a împlinit 62 de ani.

nae

SHOK.md


SEP 14, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...