[ X ]
FRESH
Fotografiile prin care Kylie Jenner îi promovează adidaşii lui Kanye ...
Direct de la Milano Fashion Week! O bloggerița Olga Lavric într-o ...
Adoră Spania și ÎNVAȚĂ LIMBA SPANIOLĂ! Arsenium: „Vreau să…”
Un fost lider de partid A SLĂBIT 7 KILOGRAME și a dezvăluit secretul: ...

TRADIȚIE DE FAMILIE! Svetlana Tataru: „De mai bine de 4 ani, mergem împreună cu copii la mare, cu mașina, într-o țară nouă”

Svetlana Tataru, jurnalistă, dar şi prima femeie arbitru de armwrestling din Moldova, preferă vara, iar, în familia sa, a devenit o tradiţie ca anume în această perioadă să plece într-o ţară nouă. Pentru SHOK.md, a oferit mai multe detalii în acest sens.

„Vara este anotimpul meu preferat: soare, vacanță, căpșuni, pepene roșu și galben, strugurii albi. Doar câteva dintre motivele pentru care îmi place această perioadă a anului. Și anume și ele sunt unele din dorințele pe care aștept să mi le îndeplinesc odată cu sosirea verii: să îmi „încarc bateriile” pentru tot restul anului nu doar cu vitamine, dar și cu o doză bună de motivație. Mă strădui ca în acest anotimp să nu îmi fac planuri mărețe sau să mă apuc de proiecte grandioase, pentru că vara e mai mult pentru odihnă, și nu e un secret pentru nimeni că randamentul de muncă ne scade.
De mai bine de 4 ani, a devenit o tradiție pentru familia mea să mergem împreună cu copii la mare, cu mașina, într-o țară nouă. Aceasta ne oferă posibilitatea să călătorim „util” cunoscând și alte culturi, istorii, națiuni, oameni. Picilor le place. Chiar dacă ajungem să facem și câte 2000 km într-o direcție (acesta fiind și cel mai lung drum de până acum). România, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Italia, Grecia, Slovenia sunt doar câteva dintre țările pe care am reușit deja să le exploatăm și să ne umple arhiva familiei cu fotografii pline de emoții. În această vară tare am vrea să ajungem să vizităm Spania, e o locație pe care am pus ochii demult și care presupune un drum plin de obiective turistice demne de a fi admirate. Rămâne să vedem dacă ajungem și acolo, Dar cine știe, poate facem, un check-in prin Croația sau Albania?”, a mărturisit Svetlana.

Cristina TOMAC


IUN 24, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...