[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

TRADIȚIE la aniversările copiilor – le dăruiesc animăluțe! Prezentatoare TV: „Fericirea lor e cea mai mare slăbiciune a noastră”

„În familia noastră avem un obicei drăguț: la aniversările copiilor  le dăruim animăluțe”. Despre aceasta dezvăluie prezentatoarea TV, Aura Revenco, într-o postare pe blogul său – sweet-auro.com, informează SHOK.md.

„Am vrut să ne punem picii, încă de la o vârstă fragedă, în contact cu lumea asta a necuvântătoarelor, pentru că au și ele lecția lor de oferit și rolul lor în păstrarea unei stări emoționale echilibrate. Așadar, am găzduit în casa noastră și papagali (și mai avem încă), și pești, și broască țestoasă, și hamsteri, și pisică, și iepure pitic, și câine (mai întâi un Labrador – care a crescut împreună cu Dragoș, apoi un bichon maltese)”, a scris Aura.

Totodată, ea spune că e clar că griji sunt mai multe. „Dar și fericirea copiilor rămâne cea mai mare slăbiciune a noastră. În plus, Dragoș are o pasiune aparte pentru animalele de companie și visează să-și realizeze  un mini-parc zoologic.  Deci, îi alimentăm visele cum putem, cu excepția procurării unei șopârle, pe care tare și-ar dori-o în camera lui (off, dar eu nu cred că aș putea trăi cu ea în casă)”, a mai scris jurnalista.

Aura a mai spus că ei au doi băieți și fată, iar fata e cățelușa lor, Pinky, care e membru al familiei și toți o iubesc.

AURA1

SHOK.md


AUG 16, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...