[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, probleme mari de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor
ABSOLUT ÎNTÂMPLĂTOR… după 35 de ani! Ion Ceban: „Am găsit-o la fel ...
A lansat ULTIMA PIESĂ din trilogie! Aura: „Este o piesă majoră, cu ...
Victoria Roșca, despre Ina – eroina din „Zâmbărele”: „De la ea puteai ...

TRUC - cum să TESTEZI RELAȚIA VOASTRĂ?! Ana Irina: „Dacă nu va vine sa va omorâți unul pe altul, înseamnă că aveți șanse...”

Bloggerița Ana Irina a oferit un truc despre cum poate fi testată o relație. Astfel, ea recomandă o călătorie în doi de măcar vreo 5 zile, informează SHOK.md.

„Multe fete ma intreaba cum se testează o relație, cum înțelegi ca el este EL. mergeți intr-o călătorie in doi! Măcar pentru vreo 5 zile ☺️ Noi am fost 16 zile cu mașina, după 3 luni de relație 😁 dupa asta, nu cred ca au mai ramas secrete între noi😅

Si dacă nu va vine sa va omorâți unul pe altul, inseamana ca aveți șanse 😁 dacă știți sa vorbiți și sa tăceți despre orice, sa va respectați spațiul personal, dacă nu încep sa va irite glumițele, obiceiurile, proasta dispoziție de dimineața, micile apucături ciudate și alte minusuri pe care le descoperiți stand 24/24 doar voi doi, înseamnă ca este și un viitor frumos ☺️ La început sau după ani de căsătorie, vacantele in doi sunt mereu un bun test”, a scris ea, pe Instagram.

69266278_523834381765553_8114902975523943674_n

SHOK.md


OCT 9, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...