[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Urmează să devină MAMĂ? Aliona Moon: Părinții mei practic nu mai întreabă, ...
O teorie mai veche legată de asasinarea lui Lady Di a încins, din ...
Lidia Isac, de Ziua Copilului, a dezvăluit NUMELE FIULUI EI și a publicat ...
Fetelor, ATENȚIE! Eduard Malareu, membru al Akord: „Nu am nici măcar ...

Trupa 7 KLASE a venit cu un mesaj PLIN DE DURERE: „Trăim o a doua miercure fără Cătălin. Noi ne dorim alte zile de miercuri, altele”

Trupa 7 KLASE a venit, ieri, cu un mesaj plin de durere, în care vorbește despre plecarea solistului trupei Cătălin Caragea din această lume și despre faptul că părinții lui nu au putut veni la înmormântare, fiind blocați peste hotare, informează SHOK.md.

„Este miercuri…, pentru noi, zilele de miercuri au fost diferite. Și bune și foarte bune și mai puțin bune. În unele miercuri făceam repetiții, în altele orchestram vreo piesă nouă, iar în altele eram în vreun parc din Chișinău. Se întâmplau zile de miercuri când eram foarte veseli și făceam ghidușii, astea erau miercurile când ne invitau colegii noștri la București, cei de la HaHaHa Production, ne cazau, ne duceau la studio, exersam și cream cu ei piese, clipuri, scenarii. În altele… miercuri, eram mai triști. Si așa miercurile treceau. Astăzi trăim o #a #două #miercure #fără #Cătălin. Dumnezeu să te ierte. Noi ne dorim alte zile de miercuri, altele, cele în care nu va fi pandemie, nu va fi virus, nu va fi autoizolare, dar va fi lumină, va fi liber la frotiere, astfel ca mama și tata colegului nostru să poată să treacă toate vămile și să mergem, cu toții, la Malcoci, la bunei. Să punem flori lângă crucea lui și să-l pomenim. Dă, Doamne doar miercuri luminoase. #Zbor #Lin” – se spune într-un mesaj al 7 KLASE pe Instagram.

SHOK.md


APR 2, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...