[ X ]
FRESH
Bianca Drăgușanu, dezvăluiri din relația cu Alex Bodi. „Suntem într-un ...
ÎȘI CONTINUĂ ACTIVITATEA de moderator TV și radio la Paris! Doina ...
Animatoarea Ludmila Danilceac a spus CE VA FACE cu cei 50 de mii de ...
REACȚIE DURĂ, după ce a fost întrebată dacă nu crede că e timpul să ...

Un cunoscut fotograf din Moldova - CANDIDAT la parlamentare! DETALII!

Cunoscutul fotograf Constantin Grigoriță, în cadrul unei postări pe o rețea de socializare, a anunțat că intenționează să participe la alegerile parlamentare din februarie, alături de mai mulți activiști unioniști, informează SHOK.md.

„Stimați, prieteni, colegi de breaslă, și celelalte persoane ce urmăresc activitatea mea, eu personal fac un anunț public: „Astăzi 03 ianuarie 2019, am luat o decizie responsabilă după o săptămână de cugetări asupra fațetei favorabilă și cea nefavorabilă a monedei destinului de a accepta să figurez pe listele tinerilor ce s-au coagulat în jurul ideii UNIONISTE de a reîntregi ȚARA, la scrutinul electoral din 24 februarie curent pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova”, a precizat Grigoriță.

În același timp, el s-a referit și la alte detalii cu privire la candidatura sa. „Acceptul meu a fost cu condiția ca numele meu să încheie acea listă de candidați, adică să fiu ULTIMUL pe listă! Concomitent cu această decizie decid să-mi suspendez calitatea de membru din Asociația Presei Independente pe durata campaniei electorale”, a conchis el.

De menționat că, recent, mai mulți activiști civici unioniști au anunțat că vor participa la alegerile din 24 februarie pe listele Partidului „Democrația Acasă”, care, ulterior, după alegeri, își va modifica – atât denumirea, cât și conducerea.

SHOK.md


IAN 3, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...