[ X ]
[ X ]
FRESH
Familia prezidențială - SURPRINSĂ în PMAN, la orășelul de Crăciun! ...
Ea are 61 de ani, iar el, 26! Madonna, în mari tandreţuri cu noul ...
Și-a dorit mult să marcheze SĂRBĂTORILE DE IARNĂ LA PLAJĂ, dar și-a ...
5 RECOMANDĂRI de la Dara: „Sunt cărți în care am subliniat fraze, ...

Un deputat moldovean, ajuns tocmai în Cambodgia, a rămas FĂRĂ BAGAJ: „Nu pot să merg la întâlnire cu miniștrii și deputații în șorți” FOTO//

Deputatul socialist Bogdan Țîrdea s-a aflat în Cambodgia în calitate de observator la alegeri, dar până a ajunge la destinație, a avut multe aventuri, informează SHOK.md.

Potrivit www.curentul.md, pentru început, a avut de așteptat ore întregi avioanele, pentru că acestea întârziase.
„Avionul către Istanbul a întârziat cu o oră și jumătate. Avionul către Bangkok – 4 ore. Avionul către Phnom Penh a venit la timp și a zburat la timp, doar că am întârziat deja eu”, scrie Bogdan Țîrdea pe o rețea de socializare.

De asemenea, bagajul deputatului a fost pierdut și a fost nevoit să procure haine și încălțăminte din magazinele locale.
„Din cauza întârzierilor, undeva în Thailanda bagajul meu a fost pierdut. Am decis să merg să-mi iau alte haine, nu pot să merg la întâlnire cu miniștrii și deputații în șorți. Deci, cureaua „Armani”, care costă 1 000 dolari, am procurat-o cu 10 dolari. Pantalonii „Armani” de 300 dolari, i-am luat cu 20 dolari. Cămașa nu era parcă de firmă, dar nicidecum nu au vrut să mai lase din preț. Abia de am convenit să o procur cu 40 dolari. În hotel am înțeles că-i bumbac curat. Încălțămintea, cu o denumire de firmă nepoliticoasă, am luat-o cu 40 dolari. Unica pereche cu mărimea 44 găsită. M-am gândit să iau și un ceas Philippe Patek (50 mii dolari), cu 30 dolari, dar nu mi-au ajuns bani. Odată ajuns în hotel am descoperit că încălțămintea are mărimea 43”, scrie Bogdan Țîrdea.

Peste 3 zile, deputatul, totuși, și-a primit bagajul și a aflat motivul reținerii acestuia.
„Mâine deja plec, dar oricum e plăcut. Bagajul a fost împachetat cu peliculă cenușie, iar aici e albastră. Pastilele peste tot aruncate, unele chiar mușcate. Autoritățile din Thailanda au crezut că poate sunt sub influența „Nurofen-ului” și transport droguri în Thailanda. Bagajul a fost deschis, pastilele, cel mai probabil, au fost verificate. Peste 3 zile mi le-au restituit. Se mai întâmplă”, a mai scris deputatul.

SHOK.md


IUL 30, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...