[ X ]
FRESH
Felicia Sârbu, despre CUM A DEPĂȘIT divorțul: „Viaţa e prea scurtă ...
Face PR pentru un partid parlamentar și a spus dacă admite o CARIERĂ ...
Dana Markitan și soțul ei VOR SĂ DEVINĂ PĂRINȚI: „Ne pregătim moral ...
5 femei din zodiac care vor avea o primăvară de poveste

Un EUROPARLAMENTAR a colindat Moldova, împreună cu soția, timp de 3 zile. Au mers chiar și… la Piața Centrală! VIDEO&FOTO//

Președintele Delegației Comisiei pentru Buget, europarlamentarul Siegfried Mureșan, săptămâna trecută a avut mai multe întrevederi oficiale, însă week-end-ul l-a petrecut cu soția sa, Cătălina, în Chișinău, informează SHOK.md.

„De astăzi până luni Cătălina și cu mine suntem împreună în Republica Moldova. De mult vrem să petrecem mai mult timp în Republica Moldova, în afară de călătoriile oficiale. Ne bucurăm că acum avem puțin timp. Vom merge la Teatrul Național „Mihai Eminescu”, ne vom plimba prin Parcul „Ștefan cel Mare”, vom vizita Muzeul Național de Istorie și poate vom mânca și niște plăcinte cu brânză”, a scris deputatul pe Facebook la 30 martie curent.

Astfel, timp de două zile, Mureșan, împreună cu soția sa, au descoperit capitala Republicii Moldova și au mers și-n afara ei, de unde au și publicat câteva imagini. Totodată, luni-dimineață, înainte de a-și conduce soția la aeroport, deputatul european a mers și la Piața Centrală. „„Vreau sa merg pe jos pană la ‘Porțile Chisinăului’, mi-a spus Cătălina la prima oră.

„Vreau sa văd cartierele, Bulevardul Dacia, vreau sa mergem pe drumul pe care oamenii vin zilnic cu autobuzul sau troleibuzul la serviciu.” Am avut doar o oră, înainte de plecarea Cătălinei spre aeroport. Așa că timpul ne-a ajuns doar pentru o plimbare pe Bulevardul Stefan cel Mare si prin Piața Centrală. Așa se încheie trei zile în care am colindat Chișinăul si Moldova împreuna cu soția mea, Cătălina, pentru a fi cât mai aproape de românii basarabeni, a vedea cât mai multe locuri, a cunoaște si mai multe traditii de pe malul acesta al Prutului, a simți cum le merge oamenilor”, a povestit Sigfried Mureșan în cadrul „Jurnal Săptămânal” de la Europa Liberă.
SHOK.md  


APR 10, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...