[ X ]
[ X ]
FRESH
Natalia Gordienko, despre IUBIT: „A existat şi o să existe cineva, ...
Andreea Bănică spune rețeta relației sale longevive. Cum de au rămas ...
(INTERVIU) Dmitri Iova - Concept Manager Viggo... „O viziune revitalizată ...
E O NOROCOASĂ! Emily Istrate, despre COLABORAREA DIN LOS ANGELES: ...

Un interpret – internat ÎN STARE GRAVĂ la spital, cât pe ce să-și ia rămas bun de la viață! Renunță la finala Eurovision Moldova 2019?

Interpretul Maxim Zavidia, unul dintre finaliștii Eurovision Moldova 2019, trece prin momente de cumpănă. În ultimele 10 zile a simțit multă durere și a fost internat în spital, informează SHOK.md

Artistul, pentru Sputnik.md, a spus că era cât pe ce să-și ia rămas bun de la viață, ajungând în spital, la Moscova.

De urgență am fost internat, fiind la soundcheck-ul premiilor la Crocus City Hall, unde trebuia să evoluez. M-au diagnosticat cu tromboză venoasă profundă la piciorul stâng. Durerea și chinul, prin care am trecut, nu le doresc nimănui”, a spus artistul.

Potrivit doctorilor, dacă ar mers la spital câteva ore mai târziu, totul ar fi fost mult mai grav sau l-ar fi putut costa chiar și viața. De asemenea, artistul nu renunță la finala Eurovision, ci continuă să se pregătească.

Acum decurge pregătirea mea pentru finala Eurovision, dar eu deja 2 săptămâni am stat în spital, în secția chirurgie vasculară. Acum totul e bine. Perioada cea mai grea a trecut. Acum am putut să revin în Moldova ca să particip în concurs să zbor, de aceea am venit cu trenul”, a mai spus Maxim, pentru sursa citată.

Totodată, interpretul a scris, pe Facebook, că multă vreme s-au gândit dacă să vorbească despre această problemă de sănătate sau nu. „Întrebările, gândurile, incomoditățile în procesul de pregătire (mulțumesc pentru înțelegere) au fost de ajuns, de aceea echipa a decis să spună de ce în ultimele 10 zile am făcut puține și am publicat puține informații. Mulțumesc tuturor celor care sunt alături! Simt susținerea voastră! Eu nu voi ceda”, a scris el,

De menționat că, piesa cu care participă Maxim Zavidia la Eurovision se intitulează „I will not surrender”.

 

SHOK.md


FEB 26, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...