[ X ]
FRESH
Mom-Jeans! Meghan Markle, îmbrăcată în blugi rupţi în luna a 6-a de ...
A avut un 2018 BUN și finalul a încununat opera! Ludmila Terzi: „S-a ...
Planuri de VACANȚĂ pentru 2019 – deja! Dianna Rotaru le-a dezvăluit!
Kylie Jenner şi Travis Scott se pregătesc de nuntă? Apropiaţii îi ...

Un jurnalist lansează PRIMUL SĂU ROMAN: „Este despre un eveniment din Chişinău care a scandalizat întreaga opinie publică internaţională”

foto: Castel Mimi

Jurnalistul Alexandru Bordian, în curând, va lansa primul său roman – „Casa Inglezi”. În cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV, a oferit detalii despre romanul să, informează SHOK.md.

Este o casă, este vila unui domn comerciant care a locuit şi în Grecia, are origini englezeşti şi greceşti, cetăţean al Imperiului Rus şi cumva denumirea casei este de la numele lui. Un domn care avea o soţie frumoasă de care se îndrăgostise, paremi-se, şi Puşkin. Are o legendă frumoasă, doar că la noi sunt anumite locuri, case, construcţii cărora lumea nu le cunoaşte legenda.

Casa există, se află la intersecţia străzilor Veronica Micle şi Mihai Eminescu, dar la protagoniştii mei din carte cumva se desfăşoară câteva evenimente, nişte pasiuni, dar şi orgii înspământătoare, sunt lucruri curioase şi au loc, parţial, în Casa Inglezi, de unde şi numele romanului.

Dar romanul este, de fapt, despre un eveniment care a făcut ca Chişinăul să intre în gura lumii, să se vorbească foarte mult despre asta şi a scandalizat întreaga opinie publică internaţională, totul s-a vorbit la New York, Paris, Londra. Este vorba despre pogromul evreilor din Chişinău, s-a desfăşurat pe fundalul unui fake news, plăzmuit de un jurnalist cunoscut pe atunci, numele lui e Pavel, în roman apare sub un alt nume, care a provocat o mare tragedie umană şi romanul se orbitează în jurul personajelor care au complotat, au pus la cale acest eveniment”, a spus Alexandru.

Precizăm că, lansarea, va avea loc la sfîrşitul lunii mai, în Bucureşti, şi mai tîrziu la Chişinău.

bordian

Cristina Tomac


MAI 16, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...